Beyonce, kuri netrukus pristatys savo dizaino liniją, filmuosis naujų Tommy Hilfiger kvepalų reklamoje, jos veidas papuoš reklamą spaudoje. Kalbama, kad dainininkė šiuo metu rašo specialią dainą, skambėsiančią naujojo kvapo reklamose.

„Mes visi gyvename amžiuje, kuriame garsenybės atstovauja tam tikram įvaizdžiui ir stiliui, todėl norime bendradarbiauti su pasaulinio garso žvaigždėmis, kuriomis žavisi daugelis žmonių“, - savo pasirinkimą komentuoja Tommy Hilfigeris.

„Beyonce yra graži, stilinga, išsilavinusi ir labai šiltai bendraujanti asmenybė. Ji idealiai tinka šiam projektui“.

Tommy Hilfigerio parfumerijos verslą koordinuojanti kompanija „Estée Lauder“ tikisi, kad bendradarbiavimas padės siekti didesnio pelno.

„Pastaraisiais metais „Tommy Hilfiger Toiletries“ padalinys išgyveno sudėtingą laikotarpį“, - sako „Estée Lauder“ atstovė. „Tikimės, kad su Beyonce Knowles pagalba bus atgaivintas ir įtvirtintas geras Tommy Hilfigerio parfumerijos vardas“.

Ši sutartis tapo dar viena Beyonce Knowles sėkme. Neseniai paskelbta apie daugiamilijoninę dainininkės sutartį su gaiviųjų gėrimų gigantu „Pepsi“, kurios naujoje reklamos kampanijoje Beyonce filmuosis su kitomis muzikos žvaigždėmis Britney Spears (Britne Spyrs), Pink ir Enrique (Enrike) Iglesias.