Apie tai Stano parašė įrašą feisbuke, kuriuo sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Eeeeee!!! Stop!!!

Kas čia ką tik įvyko dėl antikūnų testų?

Aš jokiais būdai ne prieš skiepus, pažįstate mane.

Pasidariau du skiepus. Taip, būčiau daręs ir trečią, bet turiu tiek antikūnų, kad galėčiau vien papūtęs ant sergančiojo jį išgydyti. Koks dar trečias skiepas su tiek antikūnų???

Šiuo metu turiu virš 5.000 pagal BAU\mL ir virš 40.000 pagal AU/mL.

Tai reiškia, kad jei nebūčiau turėjęs kraujo vėžio, galėčiau dalintis savo krauju ir jo komponentais su sunkiai sergančiais Covid - 19. Mano kraujas juos gydytų. Kam man skiepas dabar?

Kas nutiks su imunine sistema, kai prie dabartinio kiekio gaus dar ir trečią skiepą? Bliamba, juk niekas nežino. Nejuokinga.

Papasakosiu, kaip gavau tiek antikūnų.

Praėjus pusmečiui po antro skiepo, rugsėjo gale, pasidariau pirmą antikūnų testą. Testas parodė, kad turėjau 600 pagal AU/mL.

Spalio pradžioje mano vyriausias vaikas susirgo Covid - 19. Aš simptomų ryškių nejaučiau, testai nieko nerodė. Dėl viso pikto izoliavausi.

Spalio gale pasidariau antikūnų testą ir žiauriai nustebau! Aš jau turėjau 26.532 pagal Au/mL. Didžiuliai skaičiai. Per mėnesį mano antikūnų kiekis padidėjo keturiasdešimt tris kartus. Manau, kad ir asilau aišku - aš persirgau Covid 19 be simptomų.

Na ir paskutinį antikūnų testą pasidariau vakar. Mano antikūnų skaičius dar labiau padidėjo. Dabar turiu virš virš 5.000 pagal BAU\mL ir virš 40.000 pagal AU/mL.

Ką jūs darote? Juk daugybė žmonių panašioje situacijoje. Daugybė turi itin didelius antikūnų rodiklius ir didžiulę apsaugą nuo Covid 19. Tai jie gavo persirgę Covid - 19. Persirgę be simptomų, todėl ir nėra įrašo e-sveikatoje, kad persirgęs.

STOP. Pamąstykite. Nedarykite nesąmonių“, – patirtimi dalinosi Stano.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)