Delfi Viktorija Siegel dar prieš išvykdama į Turkiją pasakojo, kad šioje lietuvių turistų pamėgtoje šalyje lankosi bene kiekvienais metais. Anot žinomos moters, kai norisi pailsėti – geriausia kelionės kryptimi visai jos šeimai tampa būtent šis kraštas.

„Norisi pailsėti, pagulėti, o Turkija nėra tokia šalis kaip, pavyzdžiui, Italija, Prancūzija ar Ispanija, ypatingai kurortai, į kuriuos mes skrendame, todėl už viešbučio ribų išeiti nemėgstu. Nebent golfą nuvažiuojame pažaisti, nes vyrui labai patinka“, – šypsojosi nuomonės formuotoja.

Savaitę Turkijoje planuojanti viešėti V. Siegel teigė, kad šį kartą skrisdama į Turkiją su šeima didesnį dėmesį skyrė vietai, kurioje apsistojo. Norėjosi, kad čia būtų daugiau veiklos jos dukrai Nicolei.

Viktorijos Siegel-Suodaitės atostogos Turkijoje su šeima

„Tai kelionė – skirta dukrai, todėl su „Coral Travel“ rinkomės viešbutį „Rixos Premium Tekirova“, kuris būtų pritaikytas ne tik suaugusiems, bet ir vaikams, turėtų didelę jiems skirtą erdvę. Daugiausia laiko mes praleidžiame prie vaiko baseino, todėl ir šį kartą leisime Nicolei pasimėgauti, pasidžiaugti. Ji jau dabar laukia kelionės tikrai norisi, kad vaikas būtų laimingas“, – Delfi pasakojo moteris.

Tiesa, kai kurie dažnai keliaujantys žmonės įsitikinę, kad gyvenimas per trumpas, jog lankytis tose pačiose šalyse, tačiau V. Siegel šiuo klausimu turi kitokią nuomonę. Pašnekovė atkreipė dėmesį, kad kiekvienos viešnagės Turkijoje metu keičia vietą, kurioje apsistoja, tačiau per daug neeksperimentuoja su atostogoms skirtos kelionės krypties pasirinkimu, ypač tada, kai dairomasi į Pietuose esančias šalis.

„Pavyzdžiui, labai nemėgstu Egipto, esu prieš jį. Niekada nesu jame buvusi, ko gero ir nevažiuosiu. Daug kas pasakojo, kad jame vaikai pasigauna stiprias infekcijas, o Turkijoje to nėra. Be to, nėra tolimas skrydis, viskas labai patogu skrendant su vaiku. O dabar man tolimesni skrydžiai šiek tiek sunkesni“, – šypsojosi V. Siegel.

Tiesa, su vyru ir dukra keliaujanti moteris teigia numojanti ranka į visus sekėjų pagrūmojimus pirštu dėl keliavimo esant nėščiai. Nuomonės formuotoja sako, kad pasitiki tik savo gydytoja ir laikosi tik jos nurodymų.

„Neklausau komentatorių. Turiu nuostabią gydytoją, kuri už tai atsakinga, išmano savo darbą, ja pasitikiu. Aš ir pati nesu patarėja, todėl negalėčiau pasakyti: „Tu gal nedaryk to ir to“, todėl tokiais atvejais svarbiausia pasitikėti specialistais“, – kalbėjo žinoma moteris.

Viktorijos Siegel-Suodaitės atostogos Turkijoje su šeima

Kelionės metu V. Siegel teigė žadanti ne tik džiaugtis poilsiu, bet ir atlikti kelis darbus. Anot jos, kiekviena šeimos kelionė neapsieina be verslo reikalų, priešingai, šį kartą ji žada mažiau dėmesio skirti ekskursijoms.

„Ši kelionė – poilsinė, bet bus šiek tiek darbo“, – atviravo žinoma moteris.

O paklausta, kas jai svarbiausia renkantis poilsio vietą, V. Siegel prisipažįsta labiausiai dėmesį atkreipianti į viešbučio bei jame esančio maisto kokybę.

„Daug kas Turkijos nemėgsta, bet ši šalis gali būti labai skirtinga ir graži. Tik tikriausiai tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus galimybių. Mes su šeima visada renkamės penkių žvaigždučių viešbutį su „Viskas įskaičiuota“ pasiūlymu, tuomet jauti komfortą, gauni atitinkamą aptarnavimą, kuris man svarbus“, – pasakojo V. Siegel, kuriai kelionę padėjo suorganizuoti „Kelionių panorama“ bei „Coral Travel Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)