Mamos dienos išvakarėse Viktorija kartu su vyru pasidalino jaukia fotosesijoje, kurioje matyti ne tik jųdviejų šypsenos, bet ir suapvalėjęs nėščiosios pilvukas.

„Štai kaip atrodo mūsų laimė“, – trumpai profesionalią fotosesiją komentavo dainininkė.

Žinią apie nėštumą paskelbė pati Viktorija, socialiniame tinkle pasidalindama miela žinute.

„Pagaliau prisiruošiau pasidalinti šia gražia žinia su visais. Kadangi jau matosi iš akių, tai parodysiu ir pilvuką. Kaip ir minėjau anksčiau, pas mus viskas vyksta beveik kas pusmetį“, – balandžio mėnesį rašė ji.

Tądien V. Arlauskienė DELFI išdavė, kad žinia apie aplankysiančius gandrus jų šeimai yra labai džiugi, nes vaikelis yra planuotas ir labai lauktas. Tiesa, į detales apie vaikelio lytį ar būsimą vardą Viktorija nesileido – viskam savas laikas.

DELFI primena, kad Viktorija ir Kęstutis amžiną meilę vienas kitam prisiekė 2018 m. birželį Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje, Vilniaus senamiestyje. Aukso žiedus jiedu sumainė po pusantrų metų trukusios draugystės.

Viktorija yra minėjusi, kad apie šeimos pagausėjimą galvoti pradėjo jau iškart po vestuvių.

Pora susižadėjo 2017 m. per Kalėdas. Iškart po to pora ėmėsi planuoti savo vestuves.

Viktorija su savo vyru susipažino sporto klube. Aktyvus laisvalaikis dabar tapo bendru poros pomėgiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)