„Svajonės tikrai pildosi... Pagaliau po beveik 5 metų mes ir vėl tapsime tėvais. Norime su visais draugais, pažįstamais pasidžiaugti šia žinia“, – feisbuke rašė dukrą Aretę auginanti Sotera.

Moteris sakė tikinti, kad vaikai aplanko tada, kada labiausiai jų laukiama ir norima.

„O mes nepaprastai laukėme sesutės arba broliuko ir pagaliau galime tuo pasidžiaugti. Mielosios, aš laukiuosi antro stebuklo. Ir nors laimė mėgsta tylą, bet labai džiaugiuosi, kad apie tai pagaliau galiu kalbėti su Jumis.

Iš tiesų pasiryžti antram nėštumui man buvo sunku. Kas žinote mano dukrytės istoriją, tikiu, kad tai tikrai suprasit. Man prireikė beveik 5 metų, kad galėčiau atsigauti tiek fiziškai, tiek ypač emociškai. Bet laikas gydo žaizdas, nauja gyvybė atneša su savimi naują knygą, atverčia naują baltą lapą ir pradeda kurti savo naują istoriją. Aš tikiu tuo, kad turėti išbandymai, sunkumai šį kartą apdovanos tik gera patirtimi ir augs bei gims sveikas ir stiprus mažylis.

Apkabinu kiekvieną iš Jūsų ir labiausiai tas likimo drauges, kurios galbūt vis dar nepasiryžta sekantiems vaikams dėl sunkių išgyvenimų praeityje. Vaikai – tai mūsų laimė ir stiprybė, kurie gyvenimą absoliučiai nuspalvina gražiausiomis spalvomis. Todėl, šiandien mano gyvenimas tapo dar spalvingesnis. Aš tikrai esu labai laiminga“, – instagramo gerbėjams rašė nėštukė.

2018 m. lapkričio pabaigoje S.Šveikauskaitė socialinių tinklų festivalyje „ZOOM 2018“ atsiėmė interneto balsuotojų ir komisijos jai suteiktą „Metų interneto supertėvų“ apdovanojimą.

„Vaikai reiškia nuolatinį judėjimą, triukšmą ir žaidimus. Kiekvieną valandą vaiką reikia kažkuo aktyviai užimti. Todėl labai skatinu mamas imtis kokia nors papildoma veikla. Ne taip svarbu, ar tai teikia finansinę naudą – veiklos reikia, kad galėtumėte šiek tiek atsitraukti nuo rutinos. Manau, kiekviena mama turi pasilikti laiko ir savirealizacijai, ir poilsiui. Kitaip ji bus tik darbinis arklys“, – tąkart atsiėmusi apdovanojimą sakė ji.

„Iki dukros gimimo aš buvau visiška pedantė. Negalėdavau eiti miegoti palikusi neplautus indus, neišlygintus ir nesudėliotus į spintą skalbinius. Na, o gimus vaikui... pirmus porą mėnesių šiaip ne taip dar palaikydavome tvarką, bet vėliau tai tapo visiškai neįmanoma, nes mažylė nuolat kur nors ropojo, paišė, barstė. Turi susitaikyti, kad žaidimai su vaiku ir tavo pačios hobiai yra svarbiau negu tobula tvarka“, – aiškina S.Šveikauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)