MIESTE.lt pasidomėjus, kaip žinoma dainininkė sužinojo apie nėštumą, ši sakė, kad kaip ir kiekviena moteris pasijuto kitaip. „Kažkas pasikeitė viduje ir tai suprasdama, žinoma, nusipirkau nėštumo testą. Vaikelis buvo toks laukiamas, kad iš pradžių negalėjau patikėti savo laime. Atlikusi pirmąjį testą tylėjau ir nieko nesakiau Deivydui, tik po antrojo teigiamo rezultato jam prisipažinau bei iš karto užsirašiau pas gydytoją“, – susijaudinusi atviravo atlikėja.

Paklausus Katažinos, ar pora jau svarstė apie galimus vaiko vardus, ši teigė, kad variantų turinti, tačiau dar nelinkusi jų atskleisti: „Dabar svarbiausia mano ir kūdikėlio sveikata. Beje, laikausi nuomonės, jog reikia pamatyti pirmagimio akis, išvysti veidelį. Kartais gi pasižiūri į jį, kai prigula tau ant krūtinės, ir supranti, kad tavo išrinktas vardas visai netinka.“

Apie vyro reakciją, sužinojus, jog turės vaiką, kalbėdama Katažina graudinosi. „Kartais susimąstau, jog tokios akimirkos turėtų atsidurti mūsų gyvenimo biografijose. Deivydas santūrus žmogus, kuris gal ir nešokinės iš laimės, kaip kad tai darau aš, bet... Jo akys, veidas. Tą akimirką prisiminus aš taip susijaudinu, noriu verkti. Nuostabus, nuostabus jausmas. Tokią euforiją patyrėme per vestuves, dabar patirsime ir mažyliui išvydus šį pasaulį“, – kalbėjo K. Zvonkuvienė.

DELFI primena, kad žinia apie Katažinos ir Deivydo pirmagimį pasklido visai neseniai, nors apvalėjantis pilvukas jau matyti. Neseniai DELFI kalbinta atlikėja tikino, kad darbuosis tik iki rugsėjo, rudenį moteris paskirs laiką sau ir mažyliui. Vaikelis į šeimą turėtų ateiti dar šiemet - gruodį.

Daugiau naujienų apie Lietuvos ir užsienio pramogų pasaulį skaitykite portale MIESTE.lt