Buvusi „Kakadu“ laidos vedėja prieš skrydį į Katarą pirmą kartą atvirai papasakojo apie tikrąsias priežastis, kodėl kartu su vyru Andriumi nusprendė palikti Lietuvą. Dėl to, kad išvyksta, mergina verkė bene kiekvieną naktį, rašoma LNK pranešime spaudai.

Neseniai Berneen prisipažino, kad neseniai vos neišsiskyrė su mylimuoju Andriumi.

„Žiauriai sunku. Labai daug streso buvo pastaruoju metu. Maniau, kad su Andriumi tikrai išsiskirsime. Sunkiausia buvo tai, kad pinigų išvis nebuvo“, - apie ekonomines priežastis, ardančias šeimą, LNK laidai „Kakadu“ atviravo Berneen.

Vilniaus centre vienai gyvenančiai merginai už buto nuomą reikėdavo mokėti daugiau kaip tūkstantį litų. Be to, vyrui netekus darbo, reikėjo mokėti ir paskolą už šalia Londono nusipirktą namą. Todėl šią vasarą dainininkė ir TV laidų vedėja su vyru viešėjusi pas savo tėtį Ronnie Naidoo, šiuo metu dirbantį Katare, nusprendė ieškoti geresnio gyvenimo.

Katare Berneen ketina dainuoti viešbučiuose ir restoranuose, o vyras Andrius gavo darbo pasiūlymą iš statybos verslo. Šeima planuoja šioje Artimųjų Rytų valstybėje uždirbti triskart daugiau negu Europos Sąjungos šalyse.

Prieš palikdama Lietuvą, Berneen LNK studijoje surengė savo koncertą – juk prieš keletą metų ji prodiuserių ir buvo pakviesta iš Londono Lietuvoje pradėti savo muzikinę karjerą.

Atsisveikinti su Berneen atvyko „69 danguje“, Dūmas, Ž. Žvagulis, A. Chošnau, V. Genytė, YVA, Vilija, Mokinukės, J. Anusauskaitė, I. Starošaitė, V. Burnys. Berneen labai norėjo padainuoti su savo scenos partneriu „Žvaigždžių duetuose“ Daliumi Mertinu, tačiau dėl sunkios ligos aktorius į koncertą negalėjo atvykti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją