Į koncertą Berneen „Atia“ ištarti atvyko merginų grupė „Yva“, Valdas Burnys, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, Alanas Chošnau ir Vaida Genytė, Dūmas, Evelina Anusauskaite, „Studentės“, „Pikaso“, Villija Matačiūnaitė ir Gabrielė Kasakaitytė, Paulius Sinkevičius.

Nors grupės „Yva“ merginos sakė negalinčios pasigirti itin artimais ryšiais su Berneen, tačiau gerų žodžių apie netrukus Lietuvą paliksiančią atlikėją negailėjo.

„Esame ne kartą susitikusios vakarėliuose. Berneen yra labai draugiška, visiškai neužrietusi nosies. Net ir šiandien po mūsų pasirodymo ji priėjo, pagyrė. Man labai patinka jos išskirtinis stilius“, - DELFI kalbėjo merginų grupės šokėja Gintarė Valaitytė.

Pasirodo, dėl Berneen išvykimo nusiminę ne tik jos vyro tėvai, bet ir artimiausi dainininkės draugai. Portalui DELFI Berneen atskleidė, kad išskrenda šeštadienį iš Kauno oro uosto.

„Visi mano draugai labai nusiminę, nes tai vienas paskutiniųjų mano pasirodymų prieš išvykstant iš Lietuvos. Tačiau iš kitos pusės jie džiaugiasi, kad mano gyvenimas nestovi vietoje ir tiki, kad ten mums bus geriau. Šeštadienį mūsų išlydėti atvyks Andriaus šeima“, - pasakojo Berneen.

Dainininkė DELFI sakė, jog į koncerto filmavimą jos palaikyti atvyko ne tik artimiausi poros draugai, bet ir vyro tėvai, dėdė bei krikšto dukra.

„Labai verkiau, kai Berneen dainavo, tikrai labai verkiau“, - DELFI sakė Berneen vyro Andriaus mama Janina.

J. Čereškienė kalbėjo, kad būtinai vyks į Katarą aplankyti sūnaus ir jo žmonos. „Apie vaikų nelankymą Katare negali būti kalbos. Gaila labai, juk Berneen šitiek darbo įdėjo čia, Lietuvoje“, - sakė moteris.

A. Čereškos mama dėl to, kad vaikams reikia išvykti iš Lietuvos, kaltina ekonominę situaciją, tačiau nepraranda vilties, kad jos sūnus su žmona vieną dieną sugrįš.

„Jei Lietuvoje bus geriau, jie tikrai sugrįš“, - kalbėjo J. Čereškienė.

Koncerto kulminacija tapo lietuviški cepelinai, kurių renginio kaltininkei įteikė būsima laidos „Kakadu“ vedėja Ugnė Skonsmanaitė. Siurprizu vadinama atsisveikinimo dovana dar minutei sulaikė susirinkusiuosius ir pačią Berneen privertė aiktelėti.

Berneen atsisveikinimo koncerto akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją