V. Tarasovienė žvaigždžių gyvenimą sekantiems skaitytojams pažįstama ne tik kaip įspūdingo balso atlikėja Lietuvos muzikos padangėje, bet ir kaip išskirtinio biusto savininkė. Tuo dar kartą buvo galima įsitikinti ir apsilankius LNK naujamečio žiburėlio filmavime Trakų Vokės dvare. Čia vyko baigiamieji šventinės programos filmavimo darbai.

Muzikantai ir LNK televizijos laidų vedėjai savo aktorinius gabumus atskleis įkūnydami pasakos apie Spragtuką veikėjus sumodernintoje jos versijoje „Kaip Spragtukas meilės ieškojo. Naujametis Žiburėlis 2014“.

Naujųjų metų naktį televizijos žiūrovai taip pat išvys Ugnę Skonsmanaitę, Larisą Kalpokaitę, Joną Radzevičių, Tomą Ališauską, Paulių Skučą, Indrę Kuodytę, Rolandą Vilkončių, Agnė Zacharevičienę, merginų grupes „69 danguje" bei "Pop ladies" ir daugelį kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)