„Sėdėjome su draugais ir netyčia gimė mintis, kad reiktų pasidomėti, ar niekur apylinkėse nėra parduodamų sodybų. Tada važiavome apžiūrėti vienos, bet pakeliui pamatėme kitą nuostabaus grožio sklypą ant tvenkinio kranto. Išsiaiškinome, kieno tai nuosavybė. Paaiškėjo, kad šeimininkai kaip tik planavo pardavinėti ją, nors jokių skelbimų dar nebuvo.

Visi tie žmonės, kurie prisidėjo prie šio spontaniško pirkinio, kartu dirbo su manimi vaikų vasaros stovykloje. Taigi iš viso sodyba turės šešis savininkus“, - apie neįprastą investiciją DELFI pasakojo V. Šuško.
Erika Vitulskienė

Erika teigia, kad pirkinys buvo labai spontaniškas ir neplanuotas: „Baigiantis vasarai visiems draugams pritrūko adrenalino, todėl ir pasiryžome šiam žingsiui. Kitaip tokio sprendimo paaiškinti neįmanoma.“

Nors pirkinio dokumentai dar tik tvarkomi, Vadimas ir Erika naujoje sodyboje tvarkosi lyg savoje. Anot pašnekovo, sodyba yra nuostabaus grožio kampelyje valstybės saugomoje teritorijoje: „Iš vienos pusės matosi nuostabūs laukai ir Baltarusija. Kitoje pusėje turime didžiulį 115 hektarų vandens telkinį.“

Paklaustas, kaip nuosavybę pasidalintų, jei keliai su draugais ateityje išsiskirtų, Vadimas teigia tokio scenarijaus rimtai dar nesvarstęs. Vyras mano, kad toks sprendimas - puikus draugystės išbandymas: „Kodėl gali žmonės susipykti? Tik dėl pinigų. O tos sodybos kaina nėra kosminė. Tad jeigu prasidės pykčiai, tai ir parduosime sodybą“.

Jam antrino ir operos dainininko žmona Erika: „Kai kils konfliktas, tada ir ieškosime išeičių. Kol kas dar anksti kalbėti apie tai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (320)