Mato gimtadienio proga Mia pasidalijo ne tik jautriu tekstu, bet ir bendra jųdviejų nuotrauka. Vos publikavusi ją atlikėja sulaukė gausybės komentarų – ne vienas Mios bičiulis ar sekėjas teigė, kad mama su sūnumi itin panašūs vienas į kitą.

„Prieš 21 metus Tu atėjai į mano gyvenimą ir padarei mane pačia laimingiausia mama! Iki šiol pamenu kiekvieną smulkmeną, kiekviena minutę, kuri artėjo iki mūsų didžiojo susitikimo čia, šitoje žemėje. Tai buvo pati svarbiausia diena mano gyvenime ir svarbesnės dienos metuose iki šiol nebuvo! Tavo gimimo diena… ji pakeitė mano gyvenimą!

Apie vaiko gimimą prirašyta daug eilių, daug dainų, bet iki tol, kol nelaikiau Tavęs savo rankose, neįsivaizdavau, kokia didelė meilė gali egzistuoti šioje planetoje! Tu – visas mano pasaulis, visas mano gyvenimas, visos mano svajonės ir visa mano laimė! Tik Tavo buvimas yra tai, apie ką svajoja kiekviena mama!

Esu dėkinga likimui, kad prieš 21 metus atsiuntė man nuostabiausią Sūnų! Ačiū Tau, kad pasirinkai mane būti Tavo mama!

SU GIMTADIENIU, SŪNAU!!!“, – jautria žinute dalijosi Mia.

Mia sūnaus susilaukė būdama septyniolikos.

„Sūnaus tėvas mane įskaudino, bet jau seniai jam atleidau. Abu buvome jauni ir daug ko nesupratome, nemokėjome. Vis naiviai tikėjau, kad jis grįš. Puikiai prisimenu, kaip šventai tikėjau ir po darbo naktį važiuodama namo skambindavau jam ir prašydavau atvažiuoti. Buvo taip liūdna ir vieniša. Jis tik sakydavo, kad pagalvos. Jei man taip sakytų dabar ir elgtųsi kaip tuomet, viską suprasčiau iš karto, o tuomet šventai tikėjau.

Taip jau mano gyvenime nutiko, kad gimdžiau septyniolikos, o skyriausi devyniolikos. Tačiau su juo išsiskyrėme gražiai ir šiandien Matas turi gerą tėvą. Tik apie finansinę paramą kalbėti nenoriu“, – prieš kelerius metus sakė Mia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (331)