Sunku patikėti, bet buteliais meistriškai žongliravęs barmenas jau kuris laikas seka pasakas ir šluosto nosytes vaikams, mat jis – vaikų darželio auklėtojas.

„Aš niekada negyvenau taip skurdžiai kaip dabar, ir niekada nebuvau toks laimingas“, – LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ teigė kadaise buvęs itin populiaraus legendinio realybės šou „Baras“ dalyvis.

Robertas, kuris yra dviejų vaikas tėvas, pasirinko gana netikėtą profesiją ir tapo vaikų darželio auklėtoju.

„Pačiam įdomu. Aš dar vis susimąstau. Man pačiam dar kartais sunku suprasti, kaip taip įvyko“, – šypteli jis.

Laidos vedėja buvusio barmeno paklausė, ar vaikus į darželį vedantys tėvai neatpažįsta jo iš populiaraus šou. Robertas pasidalino šmaikščia istorija.

„Kartą tėtis atvedė dukrą ir stovi tarsi stabas. Jis buvo aukštas, beveik 2 metrų. Stovi ir klausia manęs: „Ką tu čia darai?“. O aš atsakiau, kad esu jo dukros auklėtojas. Tai jis buvo ištiktas šoko, kadangi mes su juo susipažinome bare. Ten, kur jis ateidavo švęsti“, – paaiškino pašnekovas.

„Dabar šiandien mūsų santykiai yra super. Jaučiu iš tėvų pagarbą. Į mane žiūri su supratimu ir be baimės“, – pridūrė jis.

Jokia paslaptis, kad realybės šou „Baras“ mušė žiūrimumo rekordus, todėl ten dalyvavę asmenys akimirksniu tapdavo eterio žvaigždėmis. Robertas nebuvo išimtis.

„Buvau arogantiškas, užrietęs nosį ir grubus. Tokią repliką man numetė draugai. Aš apie tai net negalvojau. Man aplinkiniai pasakė, kad buvau sužvaigždėjęs. Aš klausiau, ar tikrai? Iš tikrųjų ta arogancija gal nėra iš vidaus, ne mano natūrali būsena, o kiautas, kurį tu užsidedi. Aš kietas, aš arogantiškas, aš noru šneku, noriu nešneku. (...)

Tikrai nesinorėjo su kiekvienu bendrauti ir į kiekvieno piršto parodymą reaguoti, nes tai nemalonu“, – situaciją aiškino buvęs barmenas.

Robertas neslėpė, kad tuomet, kai buvo žinomas, jo kelyje būta ir svaigalų, tačiau, laimei, jam pavyko neįkliūti į jų pinkles.

„Ne, nebuvau niekada alkoholiku. Tačiau alkoholis ilgą laiką buvo mano darbas“, – LNK laidoje sakė jis.

Maždaug prieš 7-erius metus, kuomet gimė vaikai, Robertas priėmė sprendimą mesti savo barmeno darbą, kadangi toks gyvenimo būdas griovė jo santuoką.

„Jūs į vakarėlį išeinate kartą į savaitgalį ar rečiau, o man toks darbas vyko kiekvieną naktį. Ir dieną, ir naktį. Atsikeli ir eini baliavot. Didesnę savo gyvenimo pusę aš taip ir praleidau. Negaliu pasakyti, kad pavargau nuo to. Ne alkoholis man tą dugną parodė, o mano charakterio savybės, mano elgesys – taip, kaip aš elgiausi su žmonėmis, kaip aš supratau save pasaulyje. Tuo metu aš visada buvau centrinė pasaulio dalis“, – prisimena buvęs realybės šou dalyvis.

Kardinalūs pokyčiai vyro gyvenime įvyko pagausėjus šeimai.

„Vaikų gimimas tapo nauju atskaitos tašku. Ėmiau mąstyti, kas toliau? Ar aš galėsiu grįžti po darbo išgėręs? Kaip grįžti, jei namie laukia maži vaikai. Tuo metu dar rūkiau. Šiandien to neliko. Manau, kad tai su manimi įvyko automatiškai. Man po truputėlį krito tos aiškiausiai matomos ydos, aš pasijutau pančiuose. Paties savo sukurtuose pančiuose. Kai nusimečiau vieną, kitą kaukę pajutau, kaip aš laisvėju. Negaliu sakyti, kad aš šiandien be kaukių, gyvenimas parodys, bet šiandien aš darželyje, o ne už baro“, – pasakojo pašnekovas.

Vyras neslepia, kad būdamas barmenu sulaukdavo itin daug moterų dėmesio.

„Būdavo ir pasiūlymų, ir galimybių, ir lengvų pagundų. Tiesą sakant, būdavo baisoka. Kai susivokdavai, kai viskas nuslūgdavo, tada galvodavai, kas čia vyksta. Pavyzdžiui, grįždavai iš baro su suplėšytais marškinėliais. Moterys plėšosi ir dalinasi tave“, – prisimena jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)