– Erika, nuo šiol pradėsi sportuoti viena. Ar ir toliau lankysiesi sporto klube?

 – Sportuosiu mokydamasi iš „YouTube“ filmukų. Ten yra visko: jogos, aerobikos ir kitokių pratimų. Esu tai bandžiusi, labai patiko. Tiesiog apsirengiu sportinę aprangą ir, kol vaikas miega, sportuoju. Vaikelis miega pusvalandį ar valandą, tad treniruotei tikrai užtenka.

 – Ar nesunku prisiversti sportuoti namuose?

 – Tikrai ne, nes suprantu, kad jei dabar nejudėsiu ir tingėsiu, tai vėliau iš viso negalėsiu pajudėti. Man patinka sportuoti, šypsotis ir visiems dalyti geras emocijas (šypsosi).

 – Kaip vertini pasiektus rezultatus?

 – Sulieknėjau tikrai nedaug, bet konsultavausi ir su gydytojais, ir su treneriais, visi tikino, kad nėra ko skubėti. Po gimdymo praėjo dar tik 6 mėnesiai, tad toks rezultatas yra labai geras. Juk ir hormonai po gimdymo dar nėra sugrįžę į savo vėžes, tam gali prireikti dar pusmečio.

 – Valgai labai mažai. Ar neištinka silpnumo akimirkos?

 – Kartais net 1000 kalorijų per dieną nesuvartoju (šypsosi). Bet apie pasilepinimus maistu tiesiog neleidžiu sau galvoti. Siūlau ir kitiems, kurie nori pasiekti rezultatą, nemanyti, kad vienas mažas kąsnelis nepakenks, nes iš karto paslysi.

 – Akivaizdu, kad sulieknėjai. Ar pati tai pastebi?

 – Dar ne, matyt, dar nesulieknėjau keliais dydžiais. Bet jaučiuosi daug geriau. Buvusią
savijautą vertinčiau minus 10, dabartinę galiu įvertinti  minus 5.
Jaučiu, kad sutvirtėjau, lengviau ištveriu treniruotę.

 – Pasakojai, kad Merūnas taip pat maitinasi pagal Tau sudarytą mitybos planą. Ar jis irgi sulieknėjo?

 – Jis kartais paslysta (juokiasi), bet tikrai labai retai, jis šaunuolis, man labai padeda. Beje, Merūnas nesportuodamas, o tik valgydamas tai, ką valgau aš, numetė net 7 kilogramus.