– Kur buvote dingusi, kad jūsų nebuvo girdėti?

– Du mėnesius praleidau Turkijoje.

– Darbavotės?

– Ne, tiesiog ilsėjausi. Jaučiausi labai išsekusi, tad nutariau kaip reikiant atsipūsti. Man ten labai patinka. Turkijoje viešėjau ne pirmą kartą. Labiausiai norėjosi nieko neveikti. Tačiau ne vien tik gulėjau prieš saulutę – šiek tiek keliavau, aplankiau įdomių vietų. Taip pat mėgavausi turkiškais saldumynais. Man patinka jų pyragėliai su įdaru, įvairūs saldėsiai su riešutais ir kitokiais priedais.

– Domėjotės Turkijos muzikiniu gyvenimu?

– Iš esmės ne, nes iš viešbučio niekur toli nevaikštinėjau. Keletą kartų buvau klubuose, kur grojo gyva muzika. Tačiau nieko turkiško neišgirdau – vien užsienietiškos popdainos.

– Ko labiausiai pasiilgote per tuos du mėnesius?

– Draugų, taip pat koncertų ir grietinės, kurios Turkijoje visai nėra.

– Kuo jus labiausiai žavi Turkija?

– Ten visada nuostabus oras. Išvažiavau, kai čia dar tvyrojo rudeniški orai, o grįžus labiausiai iš vėžių išmušė gausybė sniego ir šaltis. Žinojau, kad bus šalta, tačiau nesitikėjau, kad bus priversta tiek daug sniego. Žieminių drabužių nebuvau pasiėmusi, tad prašiau, kad juos man atvežtų į oro uostą. Tačiau vis tiek nepavyko išvengti peršalimo.

– Šiuo metu gydotės?

– Dabar jau ne. Jaučiuosi beveik pasveikusi. Šiandien man – net du koncertai. Tad dabar sėdžiu ir dažausi blakstienas.

– Dažniausiai rengiate solinius pasirodymus ar dalyvaujate jungtiniuose koncertuose?

– Šiuo metu mano koncertai yra soliniai. Dalyvauju įvairiuose muzikos projektuose: gyvos muzikos projekte „80s Live“, dainuoju „Tabami“ projektuose.

– Šventinį laikotarpį jau esate suplanavusi?

– Dar turėsiu keletą koncertų čia, paskui šventėms važiuosiu į gimtąją Latviją, tada grįšiu į Lietuvą, po to atgal į Latviją.

– Kaip atrodo jūsų tradicinės Kalėdos?

– Susirenka visi šeimos nariai – mano mama, sesė, pusseserė – dažniausiai pas mano močiutę. Kasmet būna skirtinga kompanija. Šiuo metu mano pusseserė išvykusi į Ispaniją. Aišku, neapsieiname be eglutės, keičiamės dovanomis.

– Ko labiausiai trokštate kitas metais?

– Kad viskas gyvenime stotų į savo vietas, nesušlubuotų sveikata ir pakaktų veiklos.

– Lietuvoje labiausiai išgarsėjote sudalyvavusi televizijos šou. Ar dar norėtumėte išbandyti save kokiame nors televizijos projekte?

– Man labai patinka šokti. Būtų įdomu išbandyti savo jėgas ant parketo. Gaila, dėl savo darbų neturiu progos nuolat žiūrėti šokių projektų, tačiau kai atsiranda laiko, tą darau su didžiausiu malonumu.

– Tad linkime, kad kitais metais jus pakviestų.

– Labai tikiuosi.