Filmo "Perl Harboras" (Pearl Harbor) žvaigždė, kuris, kaip sklando gandai, su juostos "Bėglys" (Out Of Sight) gražuole J.Lopez ketina tuoktis Šv. Valentino dieną, tvirtina negalįs sulaukti, kada taps tėveliu ir nori, kad iš Pietų Amerikos kilusi mylimoji būtų jų mama.

"Nėštumui, dėl kurio esu galutinai apsisprendęs, pasirengta, - sako aktorius.- Ir aš būsiu šalia per gimdymą. Aš pasodinsiu, aš ir pasitiksiu. Gerai! Nesustok! Stumk! Kol galiausiai ji pasakys maždaug taip: "Gal aštuntojo jau užteks, Benai".

Praeityje Benui jau yra tekę nemažai bendrauti su vaikais - komedijoje "Džersio mergaitė" ( Jersey Girl), kurioje vaidina ir J.Lopez, Benas dirbo drauge su keliais mažaisiais aktoriais.

"Jis visai nebijojo, kaip dauguma vyrų, susidūrusiu su svetimais vaikais", - sakė filmo režisierius Kevinas Smithas (Kevinas Smitas).

K.Smithas mano, kad dauguma vyrų baimintųsi išmesti vaiką iš rankų, tačiau pats Benas Didžiojoje Britanijoje leidžiamam žurnalui "Arena" sakė: "Nė negalvojau, kad galiu juos išmesti. Tiesiog sūpavau juos".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją