„Darbo reikalais įvairiausiuose kontinentuose keliauju nemažai, bet čia ypač didelį įspūdį paliko susidūrimas su laukine Afrikos gyvūnija Brado Pitto ir Angelinos Jolie globojamame rezervate. Kai per keliasdešimt metrų nuo tavęs vaikštinėja ilgakaklės žirafos, dramblių bandos ar visiškai šalia matai grobuonišką gepardą, tai negali nepalikti įspūdžio,“- įspūdžiais dalijasi B. Vanagas.

Namibijoje sportininkas praleido keturias dienas. Per šį laiką „Toyota Europe“ ne tik supažindino su naujuoju „Hilux“ modeliu, bet ir aprodė šią unikalią šalį. Įvairia gamta bei aukščiausiomis pasaulyje kopomis pasaulyje garsėjanti valstybė žymi ir antru mažiausiu gyventojų tankiu po Mongolijos. Dviejų Vokietijų dydžio šalyje gyvena tik apie 2 milijonus gyventojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)