Nors pati Beata senų nuotraukų nekaupia, džiaugiasi, jog tai daro jos mama. Apsilankiusi savo vaikystės namuose aktorė mielai varto senus nuotraukų albumus ir panyra į prisiminimus apie nerūpestingas vaikystės dienas.

„Manau, kad nuo vaikystės tam tikros savybės išliko - užsispyrimas, smalsumas, noras viską kvestionuoti nei tuomet, nei dabar netikiu nusistovėjusiais standartais ar bendrai priimamom taisyklėm", pasakojo televizijos veidas.

Pasidalijusi pirmos klasės nuotrauka B. Tiškevič sakė, kad tuo metu besimokydama pirmoje klasėje dar gerai nemokėjo lietuvių kalbos, tad kildavo problemų su tartimi.
Beata Tiškevič

„Vaikystėje valandų valandas galėjau praleisti viena karpyti, piešti, klijuoti, dainuoti, šokti. Kartais ir dabar panašiai leidžiu laiką. Tik į pirmą klasę atėjau dar silpnai mokėdama lietuviškai, sunkiai tariau ir e ir ė raides", - pasakojo ji.

Beata prisimena, kad labiausiai tuo metu jai padėjo kantri lietuvių kalbos mokytoja. „Ji mane mokė ir, galiausiai, išmokė".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)