Renginyje dalyvavo organizacinio komiteto narės, mugės ambasadorė Beata Nicholson, šventiniais skanėstais vaišino Suomijos, Irano, Italijos, Danijos, Indijos, Turkijos, Jungtinės Karalystės atstovai. viešoji įstaiga „VIMS-International Meridian School“.

B. Nicholson pasidžiaugė, kad Kalėdos Lietuvoje prasideda taip anksti. Moteris sakė, kad jos globojama mugė pradės Kalėdų eglės įžiebimą. TV laidų vedėja pasidžiaugė, kad lietuviai galės paragauti įvairių tautų valgių. "Tai gera proga ne tik nupirkti dovanų savo artimiesiems. Pirkdami taip pat prisidedate prie paramos", - sakė Beata.

Šiais metais Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė vyks lapkričio 29 d., šeštadienį, Vilniaus Rotušėje. Vilniečiams ir miesto svečiams Kalėdų miestelyje savo šalių tradicijas mugės metu pristatys 34 valstybės ir bendruomenės, 5 tarptautinės Vilniaus mokyklos, Rotušės aikštėje vyks tarptautinė maisto mugė.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)