Pasak atlikėjo, dabar kaip tik darbymetis, tad sunku išsimušti iš koncertinio grafiko, tuo labiau, jog jau nuo šeštadienio laukia itin svarbūs pasirodymai apšildant publiką italų žvaigždės Toto Cutugno koncertų metu.

„Seniai derinome mano pasirodymo galimybes ir pavykus gauti sutikimus iš italų prodiuserių, mano svajonė – atlikti savo kūrybos itališkas dainas, o gal net sudainuoti drauge su maestro pildosi. Pasirodymui ruošiamos tokios dainos, kurios paprastai neskamba nei radijo stotyse, nei atliekamos kituose mano koncertuose. Čia kaip tik ta terpė, kurioje galiu realizuoti save dainuodamas itališkai ir pristatydamas savo kūrybos kūrinius. Pati svarbiausia naujiena ta, jog šiose koncertuose publikai sudainuosiu paskutiniu metu populiariausios mano dainos „Mano deimantas – tu“ itališką versiją. Galimybė sudainuoti vienoje scenoje su pasauline žvaigžde tai ir mano, kaip jauno atlikėjo svarus pripažinimas, - pasakoja Mino.

Simboliška, tačiau į sunkią padėti patekusį Mino, kuriam automobilis, pasak jo, reikalingas kaip oras, išgelbėjo itališką kultūrą propaguojantys kolegos iš automobilių klubo „Lancia“. Šie pagelbėjo ir tvarkant likusį metalo laužą iš Mino automobilio, bei koncertiniam turui su Toto Cutugno paskolino atlikėjui itališkąjį „Lancia“.

Nors sunkūs, dėl skyrybų ir nesėkmingų namo dalybų išbandymų kupini metai vis dar mėto visokių pokštų iki paskutinių dienų, tačiau Mino tikisi, jog su kitais metais turi prasidėti pakilimas ir pavyks pasiekti norimų rezultatų tiek asmeniniame gyvenime, tiek scenoje.

„O pasirodymas drauge su mano mėgiamu Toto Cutugno – man bus Kalėdinė dovana“, - džiaugiasi Mino.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją