Į stotį atvykę policijos patruliai vyriškį sulaikė ir nuvežė į policijos komisariatą. Ten paaiškėjo, jog geležinkelio stoties prieigose šlaistęsis vyriškis – 1963-iais metais gimęs dainininkas Kastytis Kerbedis.

Kaip DELFI sakė komisariato pareigūnai, K. Kerbedis elgėsi itin šlykščiai. Uždarytas į laikinojo sulaikymo patalpą jis kumščiais daužė duris, šūkavo, plūdo pareigūnus šlykščiausiais keiksmažodžiais, grasino, kad jiems greitai viskas baigsis ir visi jie neteks pensijų.

Už tai, kad viešoje vietoje K. Kerbedis šlaistėsi girtas, jam gresia iki 30 litų bauda. Už pareigūnų įžeidinėjimą jam bus surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir medžiaga bus išsiųsta teismui. Teismas spręs, kaip jį nubausti.

Atlikėjui buvo nustatytas 2,74 promilės girtumas.

Kastytis Kerbedis gimė 1963-iųjų gegužę Panevėžyje. Išgarsėjo XX a. 9-ojo dešimtmečio pabaigoje. Atlikėją iki šiandien garsinantys ir daugeliui lietuvių puikiai pažįstami jo kūriniai: „Melodija“, „Pienių vynas“, „Dėl tavęs galiu“, „Mano meile, žinok“.

K. Kerbedžio tėvai sovietmečiu dirbo milicijoje. Atlikėjas turi seserį dvynę ir du brolius. Ypač išgarsėjo po to, kai 1988 m. prestižiniame Jūrmalos festivalyje tapo pirmuoju dainininku iš Lietuvos, pelniusiu laureato vardą ir namo parvežusiu trečiąją vietą. Vedęs, turi tris vaikus: du sūnus ir dukrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)