Kaip sako pati E. Bagužaitė, jos kandidatūra, atrankų rengėjų šiemet nesudomino. Savo nusivylimą mergina išliejo socialiniame tinkle:

„Kaip ir žadėjau, pranešu: ką tik gavau el.laišką, kad nepatekau į „Eurovizijos“ atrankas. Ačiū už palaikymą ir daug pozityvių žinučių Deja, sprendžia ne gerbėjai, o komisija... Darau išvadą, kad:

Atrankose nauji gerai dainuojantys talentai nepageidaujami, kurie pateikia autorines dainas ir turi daug gerbėjų Lietuvoje.

Lietuvai nereikia žmogaus, kuris turi būrį gerbėjų Europoje ir Austrijoje, kurie mielai balsuotų už jį /ją, jei galėtu atstovauti Lietuvai.

Lietuvai nereikia Lietuvos piliečio, kuris jau yra žinomas Austrijoje ir tai būtų automatiška reklama, kuri nieko nekainuotų...

Lietuvai nereikia laisvai angliškai ir vokiškai kalbančio atlikėjo, kuris jau šimtus kartų (iš tiesų) yra davęs interviu žiniasklaidai ir televizijai ir turi patirties bendraujant su užsienio žurnalistais.

P.S. Užmiršau, kad juk neturiu jokių pažįstamų, giminaičių, dėdžių, tetų ar prodiuserių, kurie mane stumtų. Kaip gi aš drįsau taip paprastai be nieko kažko tikėtis.“

Per ketvirtadienio vakarą vyksiantį filmavimą paaiškės oficialus atrankos dalyvių sąrašas. Kol kas žinoma, kad „Eurovizijos“ atrankose šiemet laimę bandys V. Baumila, V. Pilibaitytė-Mia, M. Linkytė. E. Lubys, N. Šiaudikytė ir L. Mondeikaitė.

Atlikėjus ir jų dainas vertins profesionalų komisija: muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys, operos solistas Edmundas Seilius, dainininkė, išskirtinio balso savininkė Rosita Čivilytė bei atlikėjas, kompozitorius ir prodiuseris Linas Adomaitis,
2004-aisiais pats dalyvavęs „Eurovizijos” dainų konkurse kartu su
dainininke Simona Jakubėnaite. Antroje laidoje Rositą Čivilytę pakeis
žurnalistas ir muzikantas Juozas Liesis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)