Lankysis žymiausi pasaulio žmonės

Žinant, kad papildomai buvo investuota 366 mln. Australijos dolerių, niekam nesinori kažkokių netikėtumų, bet jų gali būti.

Pasaulinės žvaigždės jau yra gavusios kvietimus apsilankyti teniso aikštyne ir stebėti svarbias varžybas. Angelina Jolie ir Bradas Pitas gali pasirodyti čia jau kitą savaitę, nes jie yra Sidnėjuje, kur filmuoja naująjį filmą „Unbroken“ ir gali atvykti su visais 6 vaikais.

Oskaro nugalėtojai Cate Blanchett ir Geoffrey Rich, reperis Snoop Dog, Miss Australia Eirin Holland - visi planuoja užsukti ir gerėtis žaidimu, nes kai kurie tiesiog lankosi Melburne, o kiti filmuojasi ar koncertuoja čia.

Netruks ir specialiai atskraidintų pasaulio teniso žvaigždžių, kurios laimėjo Melburno taurę. Andre Agassi atvyksta kaip labai žinomos Autralijos kompanijos prekinio ženklo ambasadorius.

Borisas Beckeris sukėlė didelį susidomėjimą priimdamas Novako Džokovičiaus pasiulymą tapti jo trečiuoju treneriu. Jis jau savaitę sukinėjasi kortuose ir dalina visiems interviu ir patarimus kaip išlikti pasaulio teniso sporto aukštumose.

Karščio banga bus didelis išbandymas visiems

Visos teniso žvaigždės arba tie, kurie patenka į pasaulio vyrų ir moterų dešimtukus turi teisę į trumpas spaudos apžvalgas prieš turnyrą, kuriose užsimenama apie kitos savaitės orus. Antradienį prognozuojamas net 41 laipsnis karščio. Tai bus didelis išbandymas organizatoriams, todėl vertinamos visos galimybės ir baiminamasi dėl komplikacijų.

Papildomai bus pastatytos šalto vėjo kameros, bus dalinamos ledo servetėlės. Bet jei karštis bus neįmanomas ir kels grėsmę žaidėjų sveikatai, turnyras gali būti pristabdytas, nes praktiškai visos kovos vyksta lauke ir tiek dangos, tiek ir visa infrastruktūra gali neatlaikyti tokio gamtos išbandymo.

Pirmadienį kortuose buvo galima pamatyti ir Novaką Djokovičių, ir Sereną Williams. Lietuvis Ričardas Berankis žaidė šeštame korte ir pralaimėjo Ukrainos atstovui Aleksandrui Dolgopolovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)