Prieš alkoholio vartojimą neretai pasisakantis politikas savo socialiniuose tinkluose pasidalino Delfi straipsnio nuoroda ir mintimis. A. Veryga mano, kad nuobauda už tokį elgesį yra būtina, tačiau lygiai taip pat svarbu ir kiti aspektai.

„Šį kartą istorija pasibaigė santykinai laimingai ir be aukų.

Nuobauda yra būtina, kad žmogus suprastų turintis problemą ir įgautų motyvą ją spręsti.

Tačiau niekada nereikia perlenkti lazdos. Jei žmogus eis gydytis ir spręsti priklausomybių problemų, tuomet mėtymas iš darbo ir laidų stabdymas neturės jokios prasmės.

Dabar svarbiausia neneigti problemos ir ieškoti pagalbos. „Naktis būna tamsiausia prieš aušrą“, – feisbuke rašė A. Veryga.

Pastarojo savaitgalio klaida televizijos garsenybei E. Mildažytei ramybės neduos dar ilgai. Sekmadienio vakarą Vilniuje žinoma moteris įkliuvo policijai neblaivi prie vairo. Alkotesteris parodė 2,36 prom. – tai vidutinis girtumas, dėl kurio 55-erių eterio žvaigždei pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirmadienį E. Mildažytė buvo paleista iš areštinės, o apie įvykusį skandalą ji pirmąsyk prabilo tos pačios dienos pavakarę ir viešai dėl visko atsiprašė.

Žinoma moteris išsiuntė laišką savo darbovietei – LRT. Jame televizijos laidų vedėja atsiprašė visų, kuriuos nuvylė ir užgavo šiuo savo nederamu poelgiu bei neslėpė jaučianti didžiulę gėdą.

„Suprantu ir pripažįstu, kad pati sudaviau baisų smūgį visam savo gyvenimui. Labai prašau man atleisti“, – atsiųstame laiške rašė E. Mildažytė.

Eterio veidas taip pat pridūrė, kad labai išgyvena dėl to, jog sukėlė pavojingą situaciją.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (453)