„Lietuvos talentus“ Mikas laimėjo dar būdamas moksleivis. Pabaigęs mokyklą, vaikinas nusprendė gilintis į kulinariją. Tačiau, nusivylęs mokslais, juos metė. Pailsėjęs nusprendė baigti kirpėjų kursus, tačiau iš to duonos nevalgo.

Keturis brolius ir seserį turintis M. Stankevičius dirba tėvų įkurtame versle – prekiauja kosmetika, skirta kirpykloms. Dėl tėvų verslo Mikas ir baigė kirpėjų kursus. „Į kursus ėjau tam, kad geriau suvokčiau rinką, kurioje dirbu. Iš pradžių maniau, kad dirbsiu kirpėju, tačiau tai nėra ta sritis, kurioje norėčiau visą gyvenimą suktis. Tiesa, kartais pasiimu žirkles į rankas ir apkerpu ką nors. Pasirinkau mokslus, susijusius su darbu. Gilinuosi į verslo vadybos studijas“, - DELFI kalbėjo Mikas.

Miką išgarsinęs grojimas dantimis liko praeityje. Jaunuolis nežada šio talento vystyti ar iš jo bandyti užsidirbti. Tačiau šou nugalėtojas šios veiklos neužmiršo. Pasak pašnekovo, groti dantimis yra tas pats, kas važiuoti dviračiu, to pamiršti negali.

„Man patiko būti scenoje, bet dantimis jau atgrojau. Norėčiau tiesiog pastovėti ant scenos ir pasižiūrėti, kaip šypsosi žmonės. Man to užtektų. Būčiau labai laimingas, jei nieko nereikėtų rodyti (juokiasi). Prieš metus sulaukdavau kvietimų pagroti viename ar kitame renginyje. Vis atsisakydavau, todėl dabar niekas nekviečia. O ir laiko tam nelabai yra. Dabar svarbiausia – šeimos verslas“, - DELFI pasakojo Mikas.

Džiugas Siaurusaitis, Mikas Stankevičius ir Mindaugas Stasiulis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)