Kiekvienais metais šioje programoje dalyvauja 25 - 30 menininkų iš įvairių pasaulio šalių. Kai kurių mados kritikų nuomone, būtent "Off" programoje atsiskleidžia originaliausios kūrybinės mintys ir realizuojamos įdomiausios idėjos.

J.Statkevičiaus kolekcija bus pristatoma gerai žinomame paryžiečių tarpe viešbutyje "George V". Pasak kolekcijos pristatymo organizatorių Paryžiuje, ryšių su visuomene kompanijos "2e BUREAU", šis viešbutis labiausiai atitinka elegantišką bei prabangų J.Statkevičiaus žiemos kolekcijos stilių.

Mados savaitės metu daugelis garsių mados namų savo kolekcijų pristatymui pasirinko žinomus Paryžiaus viešbučius. Savo kolekcijas garsiuose viešbučiuose pristatys "Torrente", "Morteza Paschai", "Hanae Mori", "Yves Saint Laurent", "Franc Sorbier" mados namai.

Dalyvaudamas "Off" programoje, menininkas turi galimybę pristatyti ir savo šalį. Kiekvienais metais "Haute Couture" savaitė pritraukia viso pasaulio žurnalistų dėmesį. Jos renginiuose dalyvauja ir apie juos rašo šimtai Prancūzijos ir užsienio šalių žurnalistų. Kolekcijų demonstravimams skiriama per metus apie 1500 puslapių viso pasaulio spaudoje ir iki 150 laidų televizijoje ir radijuje.

"Įvertinę J.Statkevičiaus darbų aukščiausio lygio kokybę bei jo kūrybiškumą, didžiuojamės, kad galėsime prisidėti prie šio projekto," - teigia "2e BUREAU" atstovė spaudai Silvie Grumbach.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją