2016 metais susipažinusi pora susižadėjo šių metų gegužę. R. Nekriošius nusprendė savo mylimosios rankos paprašyti per „Nike We Run Vilnius“ bėgimą, kur Vaida greičiausiai įveikė 10 km nuotolį.

Nors dalis jaunųjų savo vestuvių datą renkasi kruopščiai ar net apskaičiuodami jų reikšmę pagal žvaigždes, olimpiečių pora neslepia, kad jų tuoktuves paspartino greitas gyvenimo ritmas.

„Tai visiškai spontaniška data. Kai pradėjome galvoti apie vedybas, buvo likę vos keli mėnesiai. Bažnyčia dėl santuokos kursų leidžia kreiptis mažiausiai prieš tris mėnesius – mes taip ir padarėme. Pamanėme, kad po sezono rugsėjis mums abiems bus ramesnis laikotarpis, kuomet galėsime pasiruošti vestuvėms. Tiesa, dabar pamąstau, kad jas galėjome ir porą savaičių anksčiau surengti, nes oras kaipmat atšalo. Būtent dėl jo ir labiausiai išgyvenau, bet nieko tokio“, – optimizmo neprarado V. Žūsinaitė.

Pasiteiravus, ar besiruošdama vestuvėms, maratonininkė netapo jautresnė smulkmenoms, Vaida patikina, kad dėl šio gyvenimo žingsnio ji jaučiasi rami.

„Šiuo klausimu jaučiuosi užtikrintai. Stresą ir jaudulį vestuvėse kelia nebent smulkmenos, pavyzdžiui, kaip reikės pasitikti svečius. Tačiau dėl savęs, dėl savo suknelės jaučiuosi rami. Viskas yra labai gerai“, – džiaugėsi sportininkė.

Ypatingąją dieną V. Žūsinaitė pasipuošė dizainerės Aidos Kapočiūtės vestuvine suknele.

„Jau iš karto žinojau, kad noriu paprastos suknelės. Beieškodama savosios, atsiminiau, kad man visada labai patiko šios dizainerės darbai. Jos kuriamos suknelės – paprastos, bet kartu yra tokios gražios. Mano nuomone, būtent tokios ir turi būti nuotakos suknelės“, – DELFI pasakojo pašnekovė.

Vaida išdavė, kad nors jos ir Ričardo meilės šventėje papročių nedaug – suknelę nuo mylimoji ji slėpė iki pat paskutinės minutės.

„Nesame linkę laikytis griežtų tradicijų, tačiau suknelę pasilikau paslaptyje. Būsima šventė laukia rami, jauki, į kurią susirinks tik patys artimiausi draugai ir šeima“, – tikino ji.

Žinoma sportininkė išduoda, kad kartu su mylimuoju jiedu pakalba ir apie šeimos pagausėjimą.

„Žinoma, kad apie tai pasvajojame, pakalbame. Tai yra vienas iš mūsų bendrų tikslų. Tiesa, suplanuoti vaikus ne visada išeina – čia jau kaip Dievas duos. Nepaisant to, jų tikrai norisi ir jie tikrai yra mūsų planuose“, – sako Vaida.

Maratonininkė taip pat nebijo, kad atsiradę vaikai jos gyvenime taps kliūtimi sporto pasaulyje siekti aukštų tikslų.

„Neapsunkinu savęs tokiomis mintimis. Manau, kad viskas gyvenime yra suderinama. Yra daug pavyzdžių, kuomet sportininkės grįžta po motinystės atostogų ir viskas būna gerai. Juk ir traumos gali išmušti iš ritmo, todėl net negalvoju, kad vaikai gali būti kliūtimi. Motinystės etapo nelaikau karjeros pabaiga“, – tvirtina pašnekovė.

Paklausus, kaip visą vestuvinį etapą išgyvena jos mylimasis, Vaida džiaugiasi, kad Ričardas šiuo klausimu yra dar ramesnis, nei ji pati.

„Jis jaučiasi ryžtingai, žino, ko nori. Atrodo, kad jam šiame žingsnyje yra mažiau rūpesčių, jokių baimių jis tikrai neturi. Yra tik vyriškas, tvirtas pasiryžimas. To siekėme kartu. Pasiryžome – ir įgyvendinome, toks jau tas sportinis charakteris“, – DELFI sakė olimpietė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)