Į Kauno rotušę jaunieji atvažiavo prabangiu senoviniu „Rolls Royce“ automobiliu. Merūnas šventei rinkosi juodą klasikinį kostiumą, blizgius juodus batus, jo išrinktoji – šviesią klasikinę suknelę be rankovių. E. Vilčinskaitės rankose buvo baltų kalijų puokštė, galvą moteris papuošė nuometu.

Tardama užtikrintą „taip“ E. Vilčinskaitė graudinosi, skruostais riedėjo džiaugsmo ašaros. Moteris nuo šiol – garsaus atlikėjo žmona. E. Vilčinskaitė pasirinko Vitulskienės pavardę.

Vestuvininkų pulke – penkios pamergių, vilkinčių žaliomis ilgomis suknelėmis, ir pabrolių, kurie prie pamergių suknelių priderino kaklaraiščius, poros. Vestuvėse nuotaiką skleisti pora pasirinko žinomą aktorių Gintarą Mikalauską.

Susituokę rotušėje, kaip ir žadėjo, Merūnas ir Erika atidavė duoklę žiniasklaidai. Sutuoktinių teigimu, jiems kur kas svarbiau yra priimti santuokos sakramentą bažnyčioje, prisiekti amžiną meilę Dievo akivaizdoje nei miesto rotušėje, todėl susikeitę žiedais jiedu priėmė ir santuokos sakramentą Kauno šv. Gertrūdos (Marijonų) bažnyčioje.

„Santuokai reikėjo subręsti ir tai įvyko būtent dabar. Tiesą pasakius, draugaujame jau šešerius metus ir per visą tą laiką jautėmės tarsi susituokę“, – DELFI kalbėjo jaunavedžiai.

Paklausti, kur ketina kopinėti medų, jaunieji tvirtino linksmybes ir poilsį nukėlę ateičiai. Esą dėl darbų šiuo metu išvykti nėra galimybės.

Atlikėjas ironiškai paminėjo ir pramanus apie savo vestuves, mat žiniasklaidoje sklido gandai apie 100 tūkstančių litų kainuojančią šventę.

„Jei kažkas įvardino tokią sumą, tegul tokia ir būna, tačiau iš tiesų tiek vestuvėms išleisti galėtų tik degalinių tinklo direktorius. Mes tokių pinigų neturime“, – sakė M. Vitulskis.

Išėję iš rotušės jaunieji buvo sutikti aplodismentais ir šūksniais, apipilti margaspalviais gėlių žiedlapiais. Vestuvininkai tuo metu pūtė ir muilo burbulus.

Erika ir Merūnas neatsispyrė tradicijoms ir į dangų paleido du baltus balandžius, simbolizuojančius tyrumą.

Ceremoniją Kauno rotušėje vedė žinomas ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius.

Svarbiausia dainininko gyvenimo šventė patikėta populiariai vestuvių organizatorei Kristinai Kaikarienei.

Kauno Šv. Gertrūdos (Marijonų) bažnyčioje atvykstančių jaunųjų jau laukė K. Kaikarienės globojami atlikėjai Vaida Genytė, Rūta Ščiogolevaitė ir Vladas Kovaliovas. Kunigui porai suteikus sakramentą, daininkai atliko kūrinį „Can you feel the love tonight“.

Bažnyčia buvo papuošta prie nuotakos puokštės priderintomis šviesiomis kalijomis.

Į Merūno ir Erikos tuoktuves atvyko dainininkai Radži ir Agnė Petravičienė, su jaunuoju susipažinę dar muzikinio realybės šou metu. Pasveikinti M. Vitulskio nepamiršo ir laidų vedėjas bei verslininkas Gediminas Juodeika.

Planus pasipiršti mylimajai M. Vitulskis puoselėjo nuo 2007-ųjų, tačiau tą padaryti ryžosi tik pernai.

Kadangi dainininkas – romantikas, o Kauno Nemuno sala abiems kėlė gražių prisiminimų, mylimosios rankos jis paprašė būtent toje vietoje. Nors jau buvo pradėtos Kauno arenos statybos, atlikėjas neketino atsisakyti minties, jog sužadėtuvės turi įvykti Nemuno saloje. Sutaręs su darbų vykdytoju, atlikėjas E. Vilčinskaitei, į nurodytą vietą atvykusiai specialiai užsakytu limuzinu, pasipiršo arenos statybvietėje.

Apie poros vestuves gandai sklandė jau nuo 2007-ųjų, kai Merūnas ir Erika buvo užsukę į vieną proginių rūbų saloną. Manyta, jog dainininkas ir jo išrinktoji ketina tuoktis patyliukais, tačiau tokia informacija neturėjo jokio pagrindo. Kad ir kokie gandai sklido, beveik nuo draugystės pradžių atlikėjas neabejojo, jog su E. Vilčinskaite nori praleisti visą savo gyvenimą, tačiau sužadėtuvių bei vestuvių neskubino.

Poros meilės istorijoje būta ir kryžkelių. Štai 2006-aisiais atlikėjo šeimoje kilo konfliktų dėl Erikos. Dainininko močiutė ir teta interviu metu atskleidė nejaučiančios didelių simpatijų savo anūko ir sūnėno draugei. Esą ji – valdinga, o neva Merūnas tėra jos manipuliacijų įkaitas. Laimė, laikui bėgant situacija keitėsi ir M. Vitulskio giminaitės Eriką pripažino kaip jo gyvenimo moterį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją