Vienas įdomiausių ir labiausiai intriguojančių projekto dalykų yra ne tik paslaptyje laikomi dalyviai, bet ir pačios kaukės, po kuriomis jie slepiasi, rašoma pranešime spaudai.

„Šiame projekte bus įspūdingi kostiumai. Žiūrėjau, kokias gamino užsienio šalys ir esu tikras, kad mūsų bus lygiavertės, o kai kurios gal net geresnės, nes puikiai žinau komandą, kuri jas kuria. Su kai kuriais iš jų pats esu kartu dirbęs kuriant kostiumus spektakliams didžiosiose Lietuvos teatrų scenose ir puikiai tuos kūrėjus pažįstu. Bus labai gerai, pamatysit”, – šypsosi dizaineris.

Paklaustas, su ar su kuo nors tarėsi, sulaukęs pasiūlymo tapti projekto „Kaukės” komisijos nariu, Aleksandras prisipažįsta, kad kalbėjosi su buvusia sutuoktine Monika.

„Sakė, kad aš išprotėjau, bet labai ten tiksiu. Juokėsi. Taip, mes gražiai bendraujame, dažnai susitinkame ir kartu auginame sūnų. Viskas, kas buvo anksčiau, liko praeityje. Dabar mes bičiuliai, kartu leidžiame ir atostogas”, – pasakoja Aleksandras.

Neseniai kraupią autobuso avariją išgyvenęs žinomas vyras nestokoja optimizmo.

„Viskas gerai, visi sveiki ir gyvi, tai svarbiausia. O man labai patinka juodas humoras. Tik toks ir patinka”, – juokiasi dizaineris.

„Nesu piktas žmogus, turiu ir kitų savybių, bet ar verta jas visiems rodyti? Nors gal šiame projekte atskleisiu ir kitą savo pusę, pamatysim”, – paslaptingai kalba A. Pogrebnojus.

„Pažįstu daug scenos žmonių, aktorių ir atlikėjų, todėl nujaučiu, kad greit visus atspėsiu. Bet jei jie keis balsus ir bandys pasislėpti, gali būti sunku. O labiausiai mane nustebintų, jei nuėmus kaukę paaiškėtų, kad po ja slėpėsi prezidentė Dalia Grybauskaitė!” – apie lūkesčius kalba Aleksandras.

Žinomas dizaineris šiam projektui ruošiasi atsakingai, jam negalioja posakis „batsiuvys be batų”. Kad jaustųsi patogiai ir atrodytų išskirtinai, kuria sau marškinius, kurie turės originalias detales.

„Neateisiu tik pakalbėti. Ruošiuosi atsakingai, nes tikiu, kad šis projektas bus išskirtinis, kitoks, todėl norisi, kad viskas būtų įdomu, originalu ir intriguotų”, – sako Aleksandras.

Didžiausia dvidešimt penktąjį gimtadienį švenčiančios LNK naujiena – „Kaukės” jau greitai per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)