Garsioji kaunietė Eglija seniai žavisi merginomis, kurios nebijo demonstruoti savo seksualumo, todėl ne kartą gyrė „Pinup Girls“ merginas už jų drąsą ant scenos. Pačios muzikantės taip pat negaili E. Fergie gražių žodžių.

Dainininkės kartu su Eglija savo gimtadienio proga pakartojo akimirksniu susižavėjimo sulaukusį numerį, kurį pirmą kartą pristatė populiariuosiuose „Auksinių svogūnų“ apdovanojimuose. Šiam pasirodymui prieskonio pridėjo itin seksualūs atlikėjų drabužiai.

"Pinup Girls" pirmojo gimtadienio tortas

Griausminga „Pinup Girls“ gimtadienio fiesta su galybe siurprizų, specialiais pasirodymais ir ypatingais svečiais, tarp kurių buvo Donatas Montvydas, Sasha Song, grupė „ŠarkA“, „Studentės“ ir kiti garsūs muzikantai, vyko sostinės klube „Seacret“

„Pinup Girls“ narės savo karjeros pradžioje viešai deklaravo, kad daug dėmesio skirs ne tik savo dainoms, bet ir įvaizdžiui. Kolektyvo narės taip pat akcentavo, jog visada bus ištikimos pin-up stiliui, kurį tiesiog dievina.

„Naujieji merginų kostiumai puikiai atspindi pin-up stilistiką. Atradome naujų atmainų, kurias gretiname su jau seniai pasaulį užkariavusia pin-up klasika“, - kalbėjo dizainerė-stilistė Erika Eglinskaitė, kuri iki šiol kūrė visus grupės narių sceninius rūbus, taip pat ir naująjį įvaizdį, pristatytą ketvirtadienio vakarą vykusio pirmojo merginų grupės gimtadienio metu.

Vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas-Donny Montell nevengia muzikinių eksperimentų ir tą jau ne kartą įrodė. Tačiau naujasis jo kūrybinis iššūkis nustebino daugelį – charizmatiškasis atlikėjas sudainavo bendrą dainą su pirmą gimtadienį švenčiančiomis scenos debiutantėmis „Pinup Girls“. Seksualiosios scenos deivės neslėpė jaudulio prieš bendro kūrinio premjerą.

„Mums bendradarbiavimas su Donatu reiškia labai daug. Juk dabar jis yra nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtojas, turi begalę užsakymų, sulaukia itin daug dėmesio. Todėl labai apsidžiaugėme, kad jis sutiko su mumis bendradarbiauti, atvyko į mūsų gimtadienį ir padainavo kartu. Mums buvo garbė muzikuoti su tokiu talentingu ir charizmatišku atlikėju“, – džiaugsmo neslėpė „Pinup Girls“ narės Viktorija Sutkutė, Ieva Ambrazaitė, Agota Mašanauskaitė ir Simona Šermukšnytė.

Tiesa, bene labiausiai dėl bendros dainos su Donny Montell džiaugėsi grupės lyderė Viktorija. „Donatą tobulu atlikėju pirmą kartą pavadinau tada, kai jo dar nepažinojau. Mane labiausiai sužavėjo jo daina „Running Fast“, kurią jis prieš kelis metus atliko „Eurovizijos“ atrankoje. Gaila, kad tuo metu jam nepalankiai susiklostė aplinkybės, – sako V.Sutkutė. – Mes su grupės merginomis ne kartą sakėm, kad Donatui net nereikia dainuoti norint sužavėti publiką. Jam užtenka atsistoti scenoje ir auditorija jau priklauso jam. Be to, mane labai žavi, kad realybėje šis dainininkas yra itin paprastas ir kuklus. Iš jo pavyzdį turėtų imti visi Lietuvos atlikėjai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją