Dainą sveikino ne tik artimi bičiuliai, kolegos, bet ir Rokiškio meras Ramūnas Gudeliauskas, Jūžintų seniūnas Vytautas Stakys ir Jūžintų kunigas Leonas Linda. Nagana to, dainininkei buvo skirtos šventinės mišios, kuriose giedojo visi susirinkusieji.

Kiek vėliau D. Bilevičiūtės svečiai keliavo į Rokiškio dvarą, kuriame laukė kruopščiai suplanuota vakaro programa ir staigmenos. Viena didžiausių puošmenų, pasak renginio organizatorės, buvo garbi viešnia iš JAV – Cooper Phillip.

„Ji ne tik dainininkė, bet ir mokytoja, prodiuserė, „Grammy“ akademijos narė. Dvare ji pravedė meistriškumo pamokas, turėjome išskirtinę galimybę jos pasiklausyti. Tai labai įdomi asmenybė, kuriai labai patiko Lietuvoje“, – DELFI tikino Daina.

Išskirtine proga dainininkę stebino išties originalios dovanos. Tiesa, viena jų Dainai įstrigo labiausiai. Ją moteris vadina pačia erotiškiausia.

„Koks pats erotiškiausias gyvūnas Lietuvoje? Tai bitė, bitutė, kuri neša mums medų, kurį mes valgome, čiulpiame. Šiais metais mano draugai sugalvojo man padovanoti visą bičių avilį. Mano bičių motinėlė turi sertifikatą, ji pirkta Vokietijoje. Kol kas tas avilys liko Šiaurės Aukštaitijoje sodyboje“, – pasakojo pašnekovė.

Gimtadienio proga svečiai išvydo ir kiek neįprastą desertą.

„Pirmą kartą Lietuvoje tortas buvo patiektas aukštyn kojomis. Konditerė šį tortą kepė visą savaitę, ji beveik nemiegojo. Tokio pasiaukojimo dar nemačiau“, – susižavėjimo savo bičiule neslėpė dainininkė.

Išskirtinei progai Daina puošėsi taip pat išskirtinėmis ir savo pačios kurtomis suknelėmis bei šukuosena, kurią jai sukūrė plaukų meistrė specialiai į Lietuvą atskridusi iš Londono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)