„Lygiai šią dieną, prieš 10 metų prisiekę Dievui ant rankų laikėme savo ką tik pakrikštytą sūnelį… O jau šiandien kartu su Roku ant rankų laikome mylimą mamą ir mano gyvenimo meilę… Kokie gi tie prabėgę 10 metų? Visiškas rokenrolas!!! Per audras ir saulėtas dienas einame savo keliu pirmyn… Myliu…“ – jautriai romantišku įrašu dalijosi A. Radzevičius.

Kartu su pakiliais žodžiais dainininkas pasidžiaugė ir išskirtinėmis nuotraukomis – iš jo bei Milisandros santuokos įžadų atnaujinimo. Jose iš tiesų matyti, kaip per tuos metus užaugo judviejų sūnus, o šypsenos – kaip ir anksčiau, taip ir dabar – neišblėso.

Jautriais žodžiais sukakties proga socialiniuose tinkluose dalijosi ir antrąsyk nuotaka tapusi Milisandra. „Šiais metais gavau neįkainojamas dovanas, pakeitusias gyvenimą!“ – tikino ji.

„Su kiekvienais metais stebinu save drąsiai nerdama gilyn į išmintį, plėsdama savo suvokimus, nesibaigiantį norą pilnais plaučiais nugyventi duotą gyvenimą. Niekada negalvojau, kad taip galima stipriai pamilti Klaipėdą ir jūros vietoves, susigalvoti veiklų ir pradėti jas pildyti bei net būnant 39-erių pradėti naują baltą savo gyvenimo lapą, drąsiai ieškant tikro savo pašaukimo.

Ačiū, meile, mūsų 10 metų santuokos minėjimas mane džiugina visvien labiausiai. Telaimina mus Dievas.

Ačiū visiems už žinutes – nepamiršote, jaučiau, skaičiau, šypsojausi!“ – dėkojo žinoma moteris.

Delfi primena, kad nors pora mini santuokos dešimtmetį, drauge jiedu yra ilgiau – jau 14 metų. Per šį laiką sutuoktinių gyvenime buvo visko – net ir santykių audrų. Regis, dar visai neseniai Algirdo ir Milisandros santuoka buvo pakibusi ant plauko, jiedu rimtai svarstė išsiskirti, tačiau, kaip Delfi yra sakiusi pati Milisandra, karantinas jų meilę išgelbėjo.

Oficialiai Milisandros ir Algirdo santuoka buvo įteisinta dar 2008-aisias, Santuokų rūmuose, tačiau pora svajojo amžiną meilę prisiekti bažnyčioje. Ilgai planuota bei laukta puota įvyko po daugiau nei trejų metų civilinės santuokos.

Tuomet jaunieji į ceremoniją Vilniaus Šv. Kryžiaus bažnyčioje atvyko prabangia karieta. Jaunoji vilkėjo baltą vestuvinę suknelę puoštą nėriniais ir karoliukais, o galvą puošė baltų gėlių žiedai. Jaunasis dėvėjo juodą smokingą ir segėjo varlytę. Vestuvių liudininkais tapo Irena ir Žilvinas Žvaguliai.

„Jaudinomės iš vakaro, kai reikėjo sudėlioti paskutinius štrichus šios dienos šventei, o šiandien, matant tiek daug brangių žmonių šalia mūsų, baimė ir jaudulys praėjo visiškai“, – vestuvių dieną Delfi sakė Algirdas ir Milisandra.

Tą pačią dieną bažnyčioje Radzevičiai pakrikštijo savo sūnų Roką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)