Gimus kūdikiui savo didžiulei sekėjų armijai Ieva taip pat neatskleidė, kas gimė. Tačiau visai neseniai moteris paviešino originalų vaizdo įrašą, kuriame pasidžiaugė – laiminga pora susilaukė mergaitės. Tai jau antroji Ievos ir jos sutuoktinio dukrelė. Taip pat pora augina sūnų.

“Susipažinkite, Baby Nr. 3. Nerealus jausmas tapti mama trečią kartą, nesvarbu, kiek valandų, kiek skausmo, bet verta”, – po vaizdo įrašu rašė Ieva.

Galima pastebėti, kad vaizdo įraše dominuoja meškinai – vienam užrištas mėlynas kaspinas (simbolizuoja gimsiantį berniuką), kitam – rožinis (simbolizuoja gimsiančią mergaitę).

Vis tik įrašo pabaigoje moteris atskleidžia, kad gimė mergaitė. Vos kelių dienų dukrelę Ieva glaudžia prie savęs aprengusi rožinę aprangą.

Visą kūdikio lyties atskleidimo vaizdo įrašą galite pamatyti čia:


„Mano pati geriausia Mamos dienos dovana“, – vos prieš kelias dienas gimus kūdikiui rašė Ieva.

Apie trečią nėštumą bičiuliams ir sekėjams moteris taip pat pranešė itin originaliai. Kalėdinėmis dekoracijomis papuoštame kambaryje buvo matyti stovinti didžiulė dovana-dėžė. Fone skamba kalėdinė muzika, tuo tarpu Kalėdų senelis atidaro dovaną – iš jos daliai pasipuošusi išlenda buvusi „Olialia“ mergaitė ir pasisukusi šonu pademonstruoja savo pilvuką. Šalia besišypsodamas sėdi Ievos vyras su jųdviejų atžalomis. Po šiuo įrašu išsyk pasipylė sveikinimai.

Prieš du mėnesius Ieva su bičiulėmis atšventė ir Amerikoje itin populiarų kūdikio sutiktuvių vakarėlį.

Šventė buvo tikrai įspūdinga – viskas buvo pagaminta pagal išankstinį užsakymą. Ievai surengti kūdikio sutiktuvių vakarėlį padėjo draugės, kurios pasirūpino tiek išskirtiniais užkandžiais, dekoracijomis bei papuošimais.

„Visos susirinkusios moterys gamino meškučius iš tikrų gėlių – jie buvo rožiniai ir mėlyni, tad moterys spėliojo, ar gims berniukas, ar mergytė. Paskui tuos meškučius kaip prisiminimą nešėsi į namus, – pasakojo Ieva. – Štai stalo viduryje buvo specialiai palikta tuščia vieta – iš čia buvo leidžiami dūmai. Iš viso papuošimams panaudojome apie 1000 balionų.“

Tikra puota virtusi šventė vyko influencerės namuose, čia buvo surengta ir fotosesija. Ieva pasipuošė ilga suknele, išryškinančia nėščiosios pilvuką. Aplinką puošė daugybė meškiukų – čia jų buvo apie 200.

Tiesa, prieš kūdikio sutiktuvių vakarėlį instagrame Ieva buvo paskelbusi konkursą, kuriame sekėjai galėjo spėti, kiek meškučių bus panaudota rengiant šventę. Žaislai buvo renkami net 2 mėnesius, prie to prisidėjo ir influencerės gerbėjai, gyvenantys JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)