Teisme antradienio pavakare apsilankė abu sutuoktiniai – ir Monika, ir Andrius. Vyras į posėdžių salę įžengė drąsiai. Tuo metu M. Šedžiuvienė salės prieigose drauge su sutuoktiniu laukti posėdžio pradžios nepanoro. Teismo koridoriuje abu sutuoktiniai vengė susidūrimo, bendrauti vienas su kitu nepanoro, - skelbia portalas alfa.lt.

Anot portalo, Monika, pratusi prie pramogų pasaulio, išvydusi į ją nukreiptus fotoobjektyvus, iš pradžių ėmė rankomis dangstytis veidą.

Parengiamasis teismo posėdis truko kiek mažiau nei valandą, jam pasibaigus, iš teismo salės išskubėjo Monika, neilgai trukus ir A. Šedžius. Jis nepanoro atsakyti į reporterių klausimus.
Tiesa, kokie klausimai buvo aptarinėjami posėdžio metu, kol kas nėra žinoma. Ši skyrybų byla pradėta nagrinėti už uždarų durų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)