„Dėl konfliktų ir melagingų kaltinimų mes praradome labai daug laiko, – sako 28-eriais metais už Agnę vyresnis Mykolas. – Buvau tikras, kad Agnė manęs nepaliks. Moteris taip pat tvirtina, kad jų meilė tarsi užgimė iš naujo: „Mes netgi nutraukėmę povedybinę sutartį“.

Žinomi cirko artistai Lietuvoje labiausiai išgarsėjo ne savo pasirodymais, o tada, kai jų skyrybų istorija buvo narpliojama ir TV laidose, ir spaudoje. Skyrybų skandale netrūko nei aistrų, nei kaltinimų vienas kitam. Po viešų skandalų ir bylų pora susitaikė, o vienas kitam išsakytų kaltinimų net nebenori prisiminti.

„Praradome labai daug energijos, kurią galėjome investuoti į darbą, į savo pomėgius ir bendrus tikslus. Praradome daug brangaus laiko. Daugiau reikia nesišvaistyti savo laiku ir savo gyvenimu. Taip ir neišsiskyrėme, antrą kartą tuoktis nereikėjo. Gaila, gražėjo būti gražus balius“, – kalbėdama LNK laidai „Nuo... Iki...“ šypsojosi cirko artistė.

Pora prieš didžiąsias metų šventes neslepia savo džiaugsmo. Jie kartu su vaikais Kalėdas pasitiks naujose valdose Rokiškio rajone. Čia pora vos prieš mėnesį įsigijo 40 hektarų sklypą su XIX amžiaus pabaigoje statytu dvaru. 700 kvadratinių metrų dvare Zobovai ketina įsirengti prašmatnius miegamuosius sau ir vaikams, turkišką pirtį ir netgi vyno rūsį. Nors į kultūros paveldą įtraukta dvaras yra avarinės būklės, Agnė Ir Mykolas tvirtina, kad po 2-3 metų jie sugebės atkurti originalų dvaro interjerą, restauruos šį pastatą, o aplink jį įrengs egzotišką safari parką.

„Daugelis sako, kad mes užsimojome per daug, kad mums nepavyks“, – laidoje aiškino A. Zobovienė. Per du metus trukusias skyrybas ir teismus pora prarado 200 tūkst. litų. Paklaustas, iš kur ras pinigų apgriuvusio dvaro restauracijai, M. Zobovas numoja ranka. Neva pinigų jam niekada netrūko. O dėl galimybės vadintis dvarininku jam nieko negaila.

Mykolas Zobovas

„Aš nemanau, kad aš blogai gyvenu. Tas, kas dirba Lietuvoje, tas ir gyvena. O kas nori tik gyventi iš pašalpos, nieko nedaryti, tegul neverkia“, – sako M. Zobovas. Dvarui įsigyti vyrui paskolos neprireikė.

Tiesa, visai nedaug trūko, kad Zobovai ne tik neturėtų šio dvaro, bet ir būtų dalinęsi savo nuosavą namą Kaune. Prieš 4 metus šeimoje prasidėjo konfliktai, kurie baigėsi keliolika vienas kitam iškeltų bylų teisme ir turto dalybų bei skyrybų procesu. Prieš ketverius metus laidai „Nuo.. Iki..“ Agnė buvo išklojusi visas intymiausias ir skaudžiausias gyvenimo su Mykolu detales.

Tada ji aiškino, kad tik viešumas jai gali padėti išsigelbėti nuo šios santuokos, kuri, anot jos, prilygo vergovei. „Viešumas yra vienintelis būdas pabėgti, daugiau nebegaliu būti jo nuosavybe, daiktu“, – tuomet guodėsi Agnė. Ji pasakojo, kad sulaukusi vos trylikos atėjo dirbti į Mykolo cirką ir tapo jo numylėtine. Esą 28-eriais vyresnis cirko direktorius jai ėmė rodyti išskirtinį dėmesį, kuris baigėsi romanu.

Laidos kūrėjų paklaustas, dėl ko šeimoje kilo į viešumą iškilę barniai, M Zobovas šiandien priežasčių įvardinti nebegali. „Nebūtume mes išsiskyrę. Čia buvo reklaminė kampanija, kad atkreiptume dėmesį. Dabar visa Lietuva mus žino ir ateina pas mus į vaidinimus pasižiūrėti, kaip jie atrodo“, – prieš TV kameras kalbėjo M. Zobovas.

„Tai buvo puiki reklama. Dabar mus žino visi“, – Mykolui antrino jo žmona.

Prieš ketverius metus A. Zobovienė buvo sakiusi, kad vyras prieš ją netgi keldavo ranką, o teismas jam buvo uždraudęs artintis prie žmonos ir jų namų per 50 metrų.

„Iš jo pusės noras susitaikyti buvo visą laiką. Noras, kad būtų šeima ir kad nebūtų tų skyrybų“, – pasakojo moteris.

M. Zobovas tikina, kad jų šeimos negandos jau praeitis: „Vaikai auga, Agnė šalia manęs, iš ryto trys bučiniai. Viskas gerai. O vakare iš mano pusės trys bučkiai“.

„Mes užkasėme karo kirvį, – praeities įvykius apibendrino laidos herojai. – „Nebenorime prisiminti žodžių, kuriais svaidėmes tuomet“. Susitaikymo su žmona proga M. Zobovas labiausiai norėtų su žmona susilaukti trečios atžalos. Agnė daugiau vaikų nebenori.