Paklaustas, kodėl vaizdo klipus pristato gana retai, grupės SEL lyderis buvo atviras.

„Anksčiau nelabai buvo tam laiko, norėdavosi kalti pinigus, – šyptelėjo Egidijus ir pridūrė, jog vien per šiuos metus dėl pandemijos teko atšaukti 26-28 koncertus. – Būna, kad kažkas manęs paklausia, ką aš veikdavau. O šiaip tiek prieš metus ar du, tiek dabar turiu jauną merginą, kuri daug laiko praleidžia užsienyje, tad lakstydavau paskui ją. Ji važiuodavo dirbti, aš – kartu. Žinokit, tikrai turiu ką veikti. Yra ir daug projektų, tačiau kartais išties nieko neveikiu ir tiesiog gerai leidžiu laiką.“

Naująją daina „Tik Tok“ Egidijus įrašė drauge su atlikėju Soliariu. Tai – ne pirmasis bendras jųdviejų kūrinys.

„Ne paslaptis, kad mus suvedė alkoholis, – juokėsi SEL lyderis. – Juokauju. Per visą tą laiką jis man atsiuntė gal 50 dainų ir pasiūlymų, tik aš buvau užsiciklinęs, kad neva noriu dirbti su tam tikrais prodiuseriais. Šiandien suprantu, kad jie yra apie nieką. Yra nauja karta. O Soliaris yra nuoširdus, tikras. Šio kūrinio jis man neatsiuntė, mes tiesiog susiskambinome ir pasakiau, kad štai, atėjo laikas, padarom kažką. Supratau, kad daina bus skirta tam tikrai auditorijai. Man patinka užkariauti naują publiką. Orientavomės į spalvas. <...> Žmonėms nerekomenduočiau gerti vitaminų, o pasižiūrėti į spalvas, nes tai yra tokia hipnozė ir pozityvas. Taip pat niekas nepaneigs to, kad muzika gydo."

SEL ir Soliario dainos „Tik Tok“ vaizdo klipas buvo filmuojamas Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje, o kūrybinę komandą sudarė apie 50 žmonių.

„Mes ten praleidome 12 valandų. O su visais stendų montavimais ir kitais paruošiamaisiais darbais komanda užtruko dvi paras“, – pasakojo Egidijus.

Grupės lyderis neslėpė, kad klipo filmavimo darbai atsiėjo nepigiai, tačiau duetas sulaukė nemažai pagalbos iš rėmėjų. Specialiai iš Vokietijos buvo atvežti ir elektromobiliai.

„Kalbant apie vaizdo klipus, nėra atsiperkamumo. <...> Bet galiu pažadėti, ka dabar vaizdo klipų bus truputėlį daugiau. Mes galime savo energiją išnaudoti kuriant vaizdo klipus ir pakonkuruoti šioje srityje. Turime daug užmojų ir idėjų, radikaliai keisis muzika, prodiuseris, klipai. Manau, kad iki ateinančių metų pabaigos dar parodysime du-tris klipus, – gerbėjams pažadėjo Egidijus ir užsiminė, jog atsiliepimų apie naują darbą kol kas neskaitęs. – Kol kas atsiliepimų neskaičiau – linksminausi. Bet Soliaris skambino, sakė, kad jie geri. Bet yra daug kvailių, kurie nori valdyti, jie nori įkišti tau savo požiūrį, nors jie toliau savo kiemo ar Latvijos nėra nuvažiavę. Jie nešioja plastikinius batus iš prastos Gariūnų parduotuvės.“

E. Dragūnas šiuo sudėtingu metu skatina atsižvelgti į kertinius dalykus ir įvertinti juos.

„Jūs nesuprantate, kaip svarbu yra sportas, renginiai – tai poilsis sielai. Jau dabar žmonės eina iš proto. Iš kitos pusės, žmonės gėrė 200 metų ir šventė Kalėdas, dabar pasėdės ramiau. Aš tame nematau didelės tragedijos, nepaisant to, kad miršta žmonės. Aišku, tai yra pati didžiausia tragedija. Užjaučiu kiekvieną, kuris susidūrė su netektimi. Tai skaudu. O kad neskraido lėktuvai, mažiau važinėja automobiliai, mažiau iškasama naftos – dėl to tik džiaugiuosi“, – kalbėjo svečias.

Laidoje „Delfi premjera“ dainininkas įvertino 2020-ius – šiais metais dėl pandemijos jam teko ne tik atšaukti koncertus. E. Dragūnas prisipažino, kad ir pats persirgo koronavirusu, o liga buvo gana sunki.

„Aš pats persirgau ta liga. Tik nėjau ir nesakiau to visiems. Sirgau sunkiai, dvi savaites. Gydžiausi, gėriau vitaminus C ir D, gulėjau lovoje. <...> Aš užsikrėčiau labai primityviai – užsikrėčiau nuo nešvaraus žmogaus, kuris man šnekėjo į veidą vakarėlyje ir nesilaikė atstumo, – teigė Egidijus ir palygino situaciją koronaviruso prevencijos atžvilgiu su Dubajumi, kuriame jis neseniai lankėsi drauge su sužadėtine Kotryna, ir Lietuvoje. – Ten bet kur nuėjus – didžiuliai termovizoriai. Tuo tarpu Vilniuje stovi mergaitė su uždėta kaukyte, guli bendri du tušinukai, kuriuos reikia naudoti registruojant duomenis.Supranti, kad nėra logikos. Bet štai mano sūnus, būdamas šalia, neužsikrėtė. Draugė irgi neužsikrėtė. Keista, bet neužsikrėtė nei kaimynas ir jo vaikai, su kuriais kontaktavome.“

Nors šiemet SEL lyderis su mylimąja Kotryna atšaukė planuotas vestuves, Egidijus tvirtino, jog šventė tikrai bus.

„Man jau ne penkiolika metų. Ta šventė... Mano tėvai pragyveno daug laiko kartu. Aš labai noriu, kad šventėje būtų draugai. O per savo gyvenimą esu sutikęs labai daug žmonių. <...> Padarysiu aš tą šventę ir dar kokią. Bet norisi, kad tai iš tikro būtų šventė, – sakė Egidijus. – Anksčiau daug keliaudavau. O dabar pabuvau Lietuvoje ilgesnį laiką ir supratau, kiek mes turime daug ką pakeisti, vienas kitą gerbti, mylėti, užjausti. Labai mėgstu šalį, kurioje gyvenu, nors pastaruoju metu ji man nepriimtina. Tačiau čia darau savo darbą, jį darau pakankamai gerai, darau įnašą iš savo pusės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)