Itin atvirai apie savo gyvenimą prakalbusi žinoma aktorė dar rašydama savo pirmąją knygą susisiekė su ten aprašomais žmonėmis. Atvirai kūrinyje aprašomi veikėjai – jos gyvenimo herojai, o kūrinys paremtas tikromis istorijomis.

Pasiteiravus, kaip į tokį atvirumą reagavo buvęs jos vyras ir režisierius iš Azerbaidžano Rufatas Hasanovas, geriau žinomas Ru Hasanovo vardu, Beata pripažino, jog tai buvo netikėta ir jai pačiai.
„Man pačiai tai visiškai netikėta, tačiau buvęs vyras mane visiškai palaiko. Jis džiaugiasi. Paklausia, kaip sekasi, kiek jau parduota“, – sakė autorė.

Ji pasakojo, jog dar rašydama buvusiam vyrui sakė, jog aprašys jų istoriją ir tai, kokia ji buvo jos akimis. „Aišku, man būtų įdomu sužinoti, kokia būtų jo prizmė. Galbūt jis kažkada ją pateiks savo kūryboj. Mes esame kūrėjai. Ir viską, kas atsitinka gyvenime, mes išliejame kūryboje. Tai natūralu kuriantiems žmonėms“.
Dabar, kai knyga pasirodė prekyboje, Beata sako matanti ir jaučianti tik palaikymą. Ir nors iš pradžių jos mama sakė, kad knyga yra pernelyg atvira, dukrą itin mylinti moteris ją besąlygiškai palaiko. „Ji sako, kad aš darau tai, ko kažkada nepadarė ji“, – prasitarė Beata.

Pasak jaunosios kartos rašytojos, kai tik knyga buvo pristatyta ir pasirodė prekyboje, jai pačiai tapo keista, kaip anksčiau galėjo manyti, jog reikia sustoti ir neberašyti. „Redaguojant vis galvojau, sutartį su leidykla pasirašėm, dar galiu atsitraukti, bauda ne tokia didelė, tačiau jau nėra kur trauktis“, – juokėsi B. Tiškevič.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)