Akimirkas iš metų muzikos renginio socialiniuose tinkluose paviešinusi I. Burlinskaitė dėmesio nestokojo, tačiau į kritiką nusprendė atsakyti atskiru įrašu.

„Tos moterys, kurioms iš tiesų labiausiai reikia pokyčių, pyksta ant manęs dėl perregimos suknelės.

Baikit.

Geriau padarykit kažką dėl savęs, kad žiūrint į kitą moterį jums neskaudėtų širdies, ji nuoga ar apsirengusi“, – rašė I. Burlinskaitė-Vaisieta instagrame, įrašu sutiko pasidalinti ir su Delfi.


Praėjusį penktadienį prieš pat apdovanojimus Indrė Delfi sakė, kad drąsų įvaizdį pasirinko ne atsitiktinai.

„Mane puošė Monika Kazakevičiūtė, „Mas 924”. Juk tiek metų sportuoju, prisižiūriu, – šypsojosi Indrė, renginiui pasirinkusi permatomą juodą suknelę.– M.A.M.A toks renginys, kur, mano manymu, galima truputį ir paeksperimentuoti, parodyti drąsesnį įvaizdį. O dėl plaukų – norėjosi grįžti į senus laikus. Šis įvaizdis skirtas būtent M.A.M.A apdovanojimams“.

Ant M.A.M.A. raudonojo kilimo šiemet buvo galima išvysti ne tik atlikėjus, kurie muzikos apdovanojimuose surengė savo pasirodymus, bet ir kitus kviestinius svečius.

Kaip ir kiekvienais metais, čia netrūko šypsenų, akį traukiančių drabužių derinių. Žvaigždės mielai pasakojo, kaip joms sekėsi ruoštis šiam ypatingam vakarui, atskleidė, kiek laiko praleido tobulindamos savo nepriekaištingą įvaizdį.

Užgesus raudonojo kilimo šviesoms, visi čia spindėję atlikėjai ir svečiai buvo pakviesti prie pagrindinės scenos, kur stebėjo, kam atiteko M.A.M.A. statulėlės.

M.A.M.A. raudonojo kilimo akimirkos – galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)