Vėsų rugsėjo vakarą kai kurios viešnios į renginį atėjo pasidabinusios rudeniniais paltukais ar švarkeliais, tačiau nemažai kviestinių ponių į austrių gliaudymo čempionatą atėjo įsisupusios į prabangius kailinius.

Renginyje pasirodė ir praėjusį savaitgalį Lietuvoje aukso žiedus sumainę estetinio lavinimo studijos vadovė Danutė Elzbergienė bei Amerikos lietuvis Raimundas Vincentas Petrauskas. Medaus mėnesio nuotaikomis gyvenantys jaunavedžiai kartu atrodė tokie patys laimingi, kaip per savo vestuves. 
Danutė Elzbergienė bei Amerikos lietuvis Raimundas Vincentas Petrauskas

Austrių gliaudymo čempionate rungėsi geriausių šalies viešbučių virtuvių šefai. Vertinimo komisijai dirigavo kandus, bet teisingas ir puikų skonį turintis maisto tinklaraštininkas Andrius Užkalnis, etiketo žinovas Arminas Lydeka ir Lietuvos Somelje asociacijos narė Rasa Starkuvienė.

Renginio estetika rūpinosi stilistas Mantas Petruškevičius, todėl bičiulio renginyje apsilankė ir vakarėliuose itin retai besutinkama Asta Valentaitė.

Rudenį prasidėjęs gardžiausių austrių metas tęsis iki balandžio mėnesio.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)