Neseniai ištekėjusi žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė kartu su vyru bei prodiuseriu Mariumi Sipariu dabar gyvena šokio ritmu. Žinoma moteris juokiasi, kad jai pradėjus dalyvauti šokių projekte, į jo aistras įsijungė ir Marius, kuris stebi repeticijas, dalyvauja visuose filmavimuose bei negaili patarimų.

„Jis tikrai labai padeda ir stengiasi, daug pataria. Jaučiu didžiulį vyro palaikymą. Visuomet abu mėgome pašokti, bet dabar, kai pati pradėjau šokti su profesionaliu šokėju, galiu tikrai pasakyti, kad šokio mūsų šeimyniniame gyvenime yra daug (juokiasi)“, – pasakojo Ugnė.

Ji taip pat užsiminė, kad šokdama per keletą mėnesių atsikratė dviem kilogramais bei sustiprino raumenis. Tiesa, po ankstyvos ryto laidos LRT eteryje mėgusi pamiegoti ji dabar skuba į šokių treniruotes.

„Tačiau tikrai nejaučiu nuovargio. Jaučiuosi energinga, nors tikrai mažiau miegu. Šokti man tikrai labai patinka“, – kalbėjo ji.

Šiuo metu LRT šokių projekte „Šok su žvaigžde" dalyvaujanti verslininkė ir atlikėja Simona Nainė pastaruosius mėnesius vis daugiau laiko praleidžia šokių aikštelėje. Čia ją itin palaiko ir anksčiau panašiame projekte dalyvavęs vyras Jonas Nainys. Kalbėdama su DELFI Simona pastebėjo, jog šokiai jos gyvenime atsirado laiku, o treniruotės padėjo atsikratyti jos vadinamu antsvoriu.

„Itin aktyvūs šokiai tikrai padeda lieknėti. Svėriau 65 kg ir dabar atsikračiau septyniais. Jaučiuosi labai gerai ir tai padariau be jokių dietų. Tik šokdama. Esu svėrusi ir mažiau, bet dabar man viskas tikrai patinka", - pasakojo scenos atstovė.

Dėl treniruočių Simonai kartais tenka vykti ir į Alytų, kur gyvena jos šokių partneris Ligitas Bernotavičius. Draugiškai sutardami jie vyksta į vienas kito miestus, tačiau žinoma moteris neslepia, jog teko gerokai pakoreguoti dienos planus. Ir anksčiau verslą bei daug kitų veiklų turėjusi Simona dabar bene kasdien randa laiko šokiams.

„Jei kas pažiūrėtų į mano dienotvarkę, tikrai pamatytų, kad diena suplanuota minučių tikslumu nuo pat ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro. Tačiau mes šokame tik ant parketo ir repeticijų metu stengiamės maksimaliai.

Vardan šokių ir repeticijų tenka nebent į gimtąją Marijampolę vykti rečiau, tačiau ir čia ne problema, nes mamytė ir pati atvyksta į Vilnių", - pastebėjo ji.

Jei Simonos gyvenime ir iškyla silpnumo akimirka, ją visuomet palaiko mylimas vyras ir didžėjus bei prodiuseris Jonas Nainys. „Turbūt neįmanoma jaustis visiškai komforto zonoje, kai dalyvauji projekte ar šoki. Jis ir yra tas žmogus, kuris visada mane palaiko. Net tais kartais, kai galvoju, kad man nepavyks, tai suteikia jėgų. Jonas visada pasako, kad aš sugebėsiu ir viskas pavyks. Labai gera turėti tokį palaikymą".

Sutikdama dalyvauti projekte Simona dvejojo tik dėl vieno – ar spės viską suderinti. Dabar verslininkė jaučiasi puikiai ir džiaugiasi pažintimi su profesionaliu šokėju, kuris tapo jos partneriu ant parketo kiekvieną šeštadienį ir dažnų repeticijų metu.

Pasiteiravus, kaip ji priima kritika, kurios pradėjus šokti padaugėjo, S. Nainė sakė, kad prieš kiek daugiau nei metus išmoko priimti tik konstruktyvią kritiką ir nesikrimsti, jei žmonės tiesiog lieja pykti interneto komentaruose ar socialiniuose tinkluose.

„Kritika tikrai padeda tobulėti, bet kai žmonės tik rašo komentarus, to neskaitau. Man atrodo, kad jie nepatenkinti gyvenimu ir taip tik lieja tulžį. Svarbu atkreipti dėmesį į kritiką, jei, pavyzdžiui, mano partneris pasako, kad galbūt šoku nepakankamai gerai ar kažką turėčiau keisti. Džiaugiuosi turėdama tokį profesionalų partnerį", - kalbėjo ji ir pridūrė, jog galbūt ne visi žmonės supranta, kad anksčiau Simona profesionaliai nešoko.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)