„Reikia skirti laiko sau. Kokybiško laiko. Bėgant metams išmokau mėgautis gyvenimu, džiaugtis akimirkomis, todėl keliauju ir džiaugiuosi naujais įspūdžiais, įsimintinomis akimirkomis. Visada labai gera pamatyti kitokią aplinką, išgirsti triukšmą, tylą ir save pačią“, - sako teatralė.

Ne kartą Italijoje lankiusis žinoma moteris šįkart pirmąkart vyko į Neapolį. Kaip ir kelionę į Izraelį, išvyką į Italiją suplanavo jos vyresnėlis sūnus Jokūbas.

„Neapolis yra iš tiesų įspūdingas miestas, kurį aplankyti galiu rekomenduoti visiems. Man neapsakomai patiko jo senamiestis, tos siauros jo gatvelės. Ten viskas taip tikra ir tuo pačiu taip mistiška. Niekas nepajėgs atimti iš manęs šių neišdildomų prisiminimų", - pasakoja renginių ir televizijos bei radijo laidų vedėja.

„Nuo vieno iki kito namo nutiestos skalbinių virvės. Ant jų džiūsta skalbiniai. Kvapai, garsai ir atspalviai nukelia tarsi į tikrą filmo sceną. Žinoma, negaliu nepaminėti ir nepaprastai skanių neapolietiškų picų“, - su šypsena kelionę prisimena E. Jackaitė.

Šį sykį Eglė leidosi į kelionę su bičiule. Moterys aplankė ir Iskijos saloje esantį Forio miestelį. Čia daugelis keliautojų nepraleidžia progos pamatyti Poseidono sodus ir terminių vandenų parką.

„Į šį rojaus sodą atvyksta žmonės iš viso pasaulio. Tai įspūdinga vieta ir puikus būdas palepinti savo kūną, atsipalaiduoti. Koks tai didžiulis malonumas! Dar būtinai ten sugrįšiu “, - nusijuokė žinoma moteris.

Pasiteiravus, su kokiais neplanuotais sunkumais teko susidurti kelionėse, Eglė pripažino, kad vienintelis nemalonus dalykas buvo tai, kad kelionė greitai pasibaigė, nors norėjosi dar kurį laiką mėgautis saule ir gyventi kelionės ritmu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)