DELFI jau rašė, kaip žavi šviesiaplaukė lankydavo J. Valančiūną Amerikoje dar nepasibaigus NBA sezonui. Politiko Vytauto Kamblevičiaus padėjėja-sekretore LR Seime dirbanti E. Ačaitė nesiskiria su savo mylimuoju ir per jo atostogas. 

Drauge pora viešėjo Lietuvos pajūryje, lankėsi užsienyje. Į kompaniją jie pasiima ir merginos šuniuką. Nors savo santykius pora viešai vengia komentuoti, tačiau socialiniame tinklapyje su gerbėjais mielai dalinasi romantiškomis akimirkomis, kuriomis mėgaujasi laisvu nuo darbo metu. 
Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė (Instagram nuotr.)

Apie tai, kad aukštaūgis krepšininkas yra neabejingas žaviajai lietuvaitei, išdavė jo šilti komentarai prie E. Ačaitės nuotraukų socialiniame tinkle „Facebook“. „Tu varai mane iš proto“ („You drive me crazy!“), „Vyras visada su tavimi! Nors jis ir toli...“ Mergina J. Valančiūnui taip pat neliko skolinga šiltų žodžių ir viešai prisipažino jį mylinti. „Tu žinai... I'm in Love“ („Aš įsimylėjusi“).

Romantiškai laiką leidžiantys Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė - DELFI galerijoje:

„Iš pradžių nesitikėjau tokio dėmesio. Tačiau stengiausi per daug nesigilinti. Tuo metu nebuvau Lietuvoje, tai viskas labai greitai prabėgo. Išvengiau žurnalistų atakos“, - DELFI pasakojo krepšininko mylimoji.

Eglė teigė, kad nebus viena iš tų krepšininko mylimųjų, kurios su malonumu atvirauja apie poros asmeninį gyvenimą, su žurnalistais dalinasi poros vargais ar džiaugsmais: „Asmeninių dalykų klauskite Jono. Jis – viešas žmogus, gal jums kažką daugiau papasakos. Aš nelabai norėčiau viso šito komentuoti. Nesu viešas žmogus, nelabai noriu kažką pasakoti. Noriu asmeninius dalykus pasilikti sau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (279)