„Atostogauti patinka visiems, bet kokiu laiku, bet kur. Kad tik nereikėtų dirbti (šypsosi). Mano žmona sako, mano gyvenimas susidėliojo taip, kad darbo metu aš atostogauju, o per atostogas dirbu. Dėl šios priežasties savo atostogas galime leisti kartu. Kelias dienas buvome Nidoje, Elle labai patiko šis kurortas, sužavėjo savo ramybe. Taip pat aplankėme Klaipėdą. Noriu Elle parodyti Raganų kalną, nes kartais jai sakau, kad ji elgiasi kaip tos raganos (juokiasi). Labai džiaugiuosi, kad Elle rado laiko atskristi į Lietuvą, kadangi dabar Australijoje yra žiema ir valdyti verslą pačio piko metu nebūnant šalyje yra labai sudėtinga“, - DELFI kalbėjo Ž. Grigaitis.

„Puikiai leidžiame laiką pajūryje. Išduosiu paslaptį, kad australės nuo jaunų dienų mato saulę, jūrą, tad Elle nutįsti į pliažą galėčiau tik su dideliu tanku arba čekiu (juokiasi). Tačiau aš ją suprantu, mums, lietuviams, saulė ir jūra yra labai svarbu. Aš pats stengiuosi saugotis saulės, leidžiu sau degintis nedaug laiko per dieną, saugausi nuo saulės spindulių“, - savo atostogų įspūdžiais dalinosi žinomas verslininkas.

Ž. Grigaitis su savo žmona apsistojo nuosavame bute. Dienomis Žilvinas sportuoja: bėgioja, plaukioja, važinėjasi dviračiais, o vakarais pora susitinka su draugais. „Stengiuosi daug sportuoti, kadangi po kelių savaičių grįšiu į pavasarį. Australijoje jau numatyta daugybė renginių, susitikimų. Taip pat, galbūt pasikeis mano karjera. Tačiau apie tai nenorėčiau kalbėti“, - neatviravo Ž. Grigaitis.

DELFI galerijoje - vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (358)