Dėl intensyvaus dainininko darbo grafiko, paskui ir tikslo įsirengti namą sutuoktiniai savo pirmagimės krikštą buvo priversti atidėti, na, o gimus antrai atžalai apsisprendė mergaitėms surengti bendrą šventę. Deja, ją ir vėl teko atidėti dėl pasaulį nusiaubusios koronaviruso pandemijos.

Vis dėlto karštą liepos 10 dieną tėveliai savo mergytėms pagaliau surengė krikštynas.

„Ši vasara kiek laisvesnė, todėl nusprendėme pagaliau įgyvendinti savo planus. Šventę organizuoti pradėjome kiek anksčiau, kai dar nebuvo kalbama apie galimybę burtis didelėse kompanijose. Nors visada norėjome didesnės krikštynų šventės, tačiau situacija mums padiktavo kitas sąlygas. Dalyvavo patys artimiausi: mergaičių seneliai, prosenelė, krikšto tėveliai ir mano jaunesnioji sesuo su draugu“, – „Delfi“ pasakojo L. Bagdanavičienė.

Po ceremonijos bažnyčioje artimieji išsirengė į Bernardinų sodą, kuriame įvyko šventinė fotosesija, na, o paskui įsikūrė Pauliaus ir Linos namo terasoje, kurią šeima išpuošė balionais ir kitomis dekoracijomis.

„Paulius krikšto rytą per skubėjimą susilaužė mažąjį kojos pirštą, tad labai daug vaikščioti negalėjome. Kentė, skaudėjo, tačiau visa diena buvo tokia palaiminga, kad tas džiugesys nustelbė visas kitas emocijas.

Bažnyčia mūsų šeimoje atlieka svarbų vaidmenį. Ja mes pradedame ir kiekvienos didžiosios šventės rytą. Taipogi ir Pauliaus tėvai vis paragindavo, kad jau gal laikas krikštui. Pamanėme, kad dabar kaip tik puiki proga tai padaryti“, – kalbėjo pašnekovė ir užsiminė, kad tuo pačiu šeima paminėjo ir tądien įvykusį jos tėčio jubiliejų.

Kaip „Delfi“ pasakojo L. Bagdanavičienė, mergaitės savo puotos laukė ir svarbią dieną jautė ypatingą dėmesį.

„Mergaitės jautėsi ypatingai. Marija suprato, kad tai jai – svarbi diena, o Paulina jau ir puikiai žinojo, kas yra krikštas. Tiek aš, tiek Paulius jai papasakojome.

Ji pati ir savo krikšto tėvelius išsirinko. Paulinos krikšto mama tapo mano sesuo Justė, nes juodvi nuo pat gimimo daug laiko praleisdavo kartu ir labai viena kitą myli. Na, o krikšto tėčiu Paulina pasirinko mano pusbrolį Edviną - jiedu labai gerai sutaria.

Tuo tarpu Marijos krikšto mama tapo Pauliaus sesuo, kadangi jos nuo pat dukros gimimo turi artimą ryšį ir net kažkokio panašumo. O krikšto tėčiu – mano pusbrolis Robertas, kuris irgi labai myli vaikus“, – pasakojo L. Bagdanavičieinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)