Per tris dienas su plieniniais žirgais jie nukeliavo apie 700 kilometrų. Penktadienį Mantas su Žilvinu jau planuoja kelionę atgal į Vilnių.

Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo Ž. Naujokas, maršrutą jiedu rinkosi improvizuodami.

„Tiesiog norėjome pamatyti Renavo dvarą, kuriame filmavome “Tadą Blindą“. O šiaip važiavome, kur gražesnės Vakarų Lietuvos vietovės, - sakė prodiuseris. - Galima sakyti, kad pavažinėjome Tado Blindos keliais“.
M. Jankavičius ir Ž. Naujokas keliauja po Lietuvą motociklais

M. Jankavičius su Ž. Naujoku aplankė Raudonės ir Panemunės pilis, Smalininkų technikos muziejų ir Rambyno kalną, važiavo pro Ventės ragą, Svencelę, Varnius, Platelius, užsuko į Žemaitijos nacionalinį muziejų, apžiūrėjo Šaltojo karo ekspoziciją.

Kaip patys sako, atidavė pagarbą ir Renavo dvarui, kur tiek laiko praleido filmuodami „Tadą Blindą. Pradžia“.

„Labai graži ta Lietuva. Rūkas kyla, karvės mūkia, vėjas prapučia galvą, visas blogas mintis išveja. Smagu keliauti po gražias vietas su motociklais“, - džiaugėsi išvyka Ž. Naujokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)