Žinute K. Akulavičius sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Tie, kuriems yra tekę netekti artimo bičiulio, puikiai supranta, kaip sunku būna po to atsipeikėti…

Mintyse per akimirką sunyko viskas, kuo gyvenau pastaruosius metus.

Labai sunku priimti tą faktą, kad niekas nebebus taip, kaip ankščiau – viskas apsivertė. Donatas tikrai buvo geras draugas, bendražygis, stiprus kūrėjas. Po jo mirties atsivėrė tuštuma, liko begalė neatsakytų klausimų.

Pastaruoju metu labai daug galvojau ir supratau, kad negaliu tiesiog sustoti. Sulaukiau begalės jūsų klausimų, palaikymo kupinų žinučių. Gyvenimas juda į priekį ir tai, ką galiu padaryti geriausiai – neleisti Donato dainoms užgesti.

Jo dainos savyje talpina begalinę prasmę, primena visiems mums, kad turime dalintis mintimis, turime kalbėti apie savo jausmus, išgyvenimus. Kiek vėliau apie viską papasakosiu plačiau.

Dabar noriu kreiptis į jus ir padėkoti už visą palaikymą. Sulaukiau labai didelio jūsų žinučių kiekio. Jūs nuostabūs.

AČIŪ, JUMS, už begalinį palaikymą. Ateinančiu metu noriu skirti daugiau dėmesio savo šeimai, poilsiui ir pamažu grįžti prie darbo.

Visa detalesne informacija pasidalinsiu vėliau. Ačiū jums už kantrybę. Aš su jumis“, – socialiniuose tinkluose rašė K. Akulavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją