„Laukėme vasaros pabaigos, kad Deividui praeitų darbymetis ir karščiai, bet natūraliai žiūriu, kad datoje daug aštuonetų ir taip gražiai susidėliojo. Datos neplanavome, bet Nida mums labai svarbi. Tai – mūsų meilės ir romantikos kampelis. Čia pakrikštijome ir pirmąjį vaikelį“, – sakė iš Preilos kilusi A. Bastienė.

Pora šią dieną dar kartą pašventino ir savo vestuvinius žiedus. „Jaudulys apėmė vėl kartojant vestuvių priesaiką. Tiesa, kai krikštijome vyresnėlį, buvo daug ašarų, o šiandien jaunėlis neverkė, oras taip pat puikus. Ir per mūsų vestuves šiek tiek lijo, bet oras tikrai gražus“, – sakė jie.

Abiems berniukams buvo suteikti Agnės senelių vardai. Vyresnėliui Armandui suteiktas Selestino krikšto vardas, o Ajus šiandien tapo ir Povilu. Krikšto tėvais tapo Deivido brolis Arnas ir Agnės teta Enida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)