Prieš 29-erius metus rugpjūčio 13-ąją po laiminga žvaigžde gimusi „be penkių minučių“ trisdešimtmetė Simona Nainė skaičių 13 vadina sėkmingiausiu, o šiemet džiaugiasi nedažna, bet sėkmę lemiančia proga gimtadienį su artimais draugais ir šeima švęsti būtent tikrąją gimimo dieną – juk vasaros sekmadieniai, kaip pastebi S. Nainė, visiems laisvesni nei kitos dienos.

„Numerologija man labai įdomi ir svarbi gyvenime. Net ant rankos esu išsitatuiravusi skaičių 13 ir širdį – tikiu, kad šie simboliai man neša sėkmę“, – gimtadienio metu pasakojo žinoma moteris, kurios dar vienas skaičius gyvenimo metuose nė kiek negąsdina, o branda kaip tik suteikia pasitikėjimo savimi. Tad didžiausias atlikėjos noras – per metus iki trisdešimtojo gimtadienio išsikelti naujų tikslų ir galbūt atrasti neišbandytų galimybių save realizuoti.

Atlikėja pusiau juokais, pusiau rimtai sako tikinti, kad 13-ą dieną atšvęstas gimtadienis gali lemti sėkmę visose gyvenimo srityse. „O jei gimtadienyje dalyvauja ir tikras magas, sėkmė garantuota“, – juokiasi S. Nainė, pasakodama apie smagų gimtadienio vakarą „Olympic Casino“ Las Vegaso tema, kuriame svečiams neįtikėtinus triukus demonstravo magas Algimantas Frankonis.

Tarp gimtadienio proga S. Nainės pasveikinti susirinkusių bene pusšimčio svečių buvo ne tik šeimos nariai, bet ir artimi bičiuliai Erika ir Merūnas Vitulskiai, Viktorija Sutkutė, Lukas Gricius, Saugirdas Vaitulionis, Ignas Lelys ir daug kitų žinomų žmonių.

Sėkmės S. Nainei jie linkėjo ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Ir nors buvo apipilta gėlėmis ir dovanomis, atlikėja būtent šiltus ir nuoširdžius sveikinimus iš artimiausių žmonių laiko didžiausia dovana.

Beje, pirmųjų sveikinimo žinučių atlikėja sulaukė dar prieš savaitę, kraudamasi lagaminus į Turkiją, kur praleido paskutinę savaitę iki gimtadienio, tad jaučiasi taip, tarsi ir pats gimtadienis tęstųsi ne vieną dieną, o bent septynias.

„Visuomet labai mėgstu dėmesį prieš gimtadienį – žmonių linkėjimai man padeda išsigryninti palinkėjimus pačiai sau, suprasti, ko norėčiau ir ko tikiuosi iš kitų metų. Tai ypač stipriai jaučiu šiemet, mat laukia man svarbūs paskutiniai „niolikti“ metai iki trisdešimtojo gimtadienio“, – už sveikinimus ir dovanas dėkinga S. Nainė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)