Džiugią žinią Migloko savo gerbėjams ir bičiuliams pranešė socialiniuose tinkluose.

„Ugnė gimė su prancūzišku manikiūru“, – juokaudama šalia pasidalintos nuotraukos rašė atlikėja, atskleisdama ir dukros vardą.

Žinoma moteris savo atžalai suteikė lietuvių kilmės vardą, kilusi iš žodžio „Ugnis“.

Delfi primena, kad atlikėja augina sūnų Praną.

Anksčiau ji teigė, kad ji pati iš savo tėvų perėmė geruosius auklėjimo metodus, kurie padeda skatinti vaiko kūrybiškumą.

„Svarbu tai skatinti, o kartu ir pagirti, lavinti vaizduotę, mokyti viską sukurti pačiam. Taip puoselėju ir savo sūnelio kūrybiškumą“, – Delfi kalbėjo dainininkė.

Tiesa, paklausta, ar iškyla kokių nors sunkumų auginant berniuką, pašnekovė tik nusišypso. Ji sakė, kad visuomet save įsivaizdavo kaip berniuko mamą.

„Man tikrai neiškyla jokių sunkumų, nes dar neturėdama vaikų visada save įsivaizdavau kaip berniuko mamą (šypsosi) ir mano charakteris labai stiprus, todėl, manau, kad su tokia mama smagu augti (juokiasi)“.

Taip kūrybingai augindama sūnų ji pastebi, kad mažylis jau turi ir savo muzikinį skonį bei pats renkasi, kokių atlikėjų dainų klausyti.

„Jam nepatinka pigus popsas ir jis visada renkasi kažką kokybiškesnio (šypsosi). Jis taip pat gabus piešimui, lanko futbolą, todėl šiuo metu jame susipynė sportas ir kūryba. Aš pati esu ta mama, kuri leidžia jam laisvai rinktis tai, kas patinka. Jis yra laisvas žmogus, kuriam aš tiesiog padedu augti ir būsiu laiminga, kad ir ką jis bepasirinktų“, – pasakojo atlikėja.

Tačiau kartu Migloko pripažino, jog auginant sūnelį buvo ir sunkumų norint su juo susikalbėti.

„Jis viską visada darydavo priešingai. Man pačiai buvo sunkus skyrybų su vaiko tėvu etapas, o tai darė įtaką ir mano motinystei, bet greitai atsistačiau. Man padėjo meditacijos ir reguliarus sportas bei šeimos parama“.

Paklausta, kokią mamą laiko idealia, Miglė sakė, jog tai mama, kuri moka pasiaukot, bet kartu nepamiršta ir savęs pačios.

„Gera mama, nepaisant to, koks jos vaikutis gali būti neklaužada, visada kartos, kad jį myli ir stipriai apkabins. Ji taip pat nesikiša į unikalius vaiko pasirinkimus, o tiesiog yra visada šalia tam, kad padėtų ir apsaugotų“, – svarstė žinoma moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją