„Kiek girdėjau, nereikalingų žmonių čia neįleidžia, tai, žodžiu, nieko prieš. Ne, Mios nebus“, – „Instagram“ paskyroje kalbėjo Goda Alijeva.

Tuo tarpu portalui 15min.lt Mia patvirtino, jog ji su bičiule išties nebuvo įleistos į naktinį klubą.

„Šitas karas man labai juokingas. Tiesiog asmeniškai palinkėsiu Godai, kad truputį nusiramintų, nes toks jausmas, kad mums po 18-a metų ir mes čia kalamės. Man ji neįdomi nei kaip žmogus, nei kaip atlikėja, nei jos veiklos neįdomios. Bet ji kelia apie mane story, tą žinau iš kitų žmonių. Tai yra labai juokinga ir vaikiška“, – 15min.lt sakė moteris.

Delfi primena, kad televizijos laidoje „Prieš srovę“ savo rubriką vedanti Mia visai neseniai ryžosi itin atviram ir intriguojančiam pokalbiui – interviu su krepšininku ir verslininku Rolandu Alijevu. Pašnekovo buvusi žmona, Goda Alijeva, jųdviejų žiniomis, jau kurį laiką puoselėja romantiškus jausmus buvusiam Mios sutuoktiniui N. Antanavičiui. Laidoje atlikėja pasakojo apie skyrybų priežastis ir nupiešė tamsiąją buvusio vyro pusę.

„Aš buvau šeimos galva, uždirbinėjau pinigus, o jis buvo mano dešinioji ranka – visada viską padėdavo, nuveš parveš, suorganizuos. Jis labai moka bendrauti. Tačiau yra ir blogoji pusė. Jis yra padaręs labai labai negražių dalykų man. Ir tie geri dalykai nebeatsvėrė tų blogųjų”, – pasakojo Mia, pridurdama, kad vyriškis ją pakerėjo išskirtiniu dėmesiu ir prašmatniomis dovanomis, tačiau įvykus vestuvėms nustojo dirbti ir mėgavosi jos pajamomis.

Tuo tarpu R. Alijevas neslėpė susirūpinimo dėl to, šalia kokio vyro dienas leidžia jųdviejų su Goda atžalos.

„Delfi“ paklausta, ar po tokio atviro pokalbio nesulaukė nemalonių atgarsių, Mia pademonstravo stiprų charakterį.

„Pradėkime nuo to, kad tai yra mano darbas. Nemanau, kad tame pokalbyje pasakiau kažką naujo, viskas buvo iškalbėta ir nemanau, kad kažkam tai buvo naujiena“, – kalbėjo Mia.

Prieš maždaug nei 15 metų išgarsėjusios dainininkės asmeninis gyvenimas su pasimėgavimu aptarinėjamas ne tik žiniasklaidoje, bet ir įvairiuose apkalbų forumuose. Šiuo metu viename jų skleidžiamos kalbos apie nuodėmingą jos kasdienybės pusę. Rašoma neva ji piktnaudžiaujanti alkoholiu ir nevengianti vakarėlių. Paklausta, ar yra mačiusi tokių kalbų apie save, Mia patikino, kad tai – tik gandai.

„Aš pati tuose forumuose nedalyvauju, tačiau ten yra mano pažįstamų, draugų ir net giminių. Esu apie save girdėjusi daugybę nebūtų dalykų. Man tai kelia juoką. Žmonės, pasislėpę po kažkokiais slapyvardžiais, neįsikėlę jokių nuotraukų, kalba nesąmones, nes turbūt gyvenime jiems sunkiai sekasi susilaukti dėmesio. Už tokius gandus kai kuriais atvejais galima ir į teismą paduoti. Aš dabar tikrai nenoriu švaistyti laiko ir gadintis nuotaikos kažkam atsikirsdama. Turiu pakankamai veiklos. Galiu pasakyti tiek, kad, jeigu sėdėčiau ir internete diskutuočiau apie svetimus gyvenimus, neturėčiau laiko savo darbams. Nenoriu aš niekam atsikirsti. Nematau prasmės viešai su kažkuo kovoti, nes tai yra bereikšmis laiko švaistymas. Jau jeigu atsikirsiu, tai tikrai ne portaluose ar dar kažkur, o tiesiogiai susitiksiu teisme. Žmonės be jokių įrodymų ar faktų rašo kad rašytų. Pateikite faktus, įrodymus ir tada galėsime kalbėtis. Dabar tai yra visiškai šakėmis ant vandens“, – patikino ji.

Kai prieš keletą mėnesių „Delfi“ G. Alijevos teiravosi apie jųdviejų su N. Antanavičiumi artimą draugystę, žinoma atlikėja tai griežtai neigė. Tačiau visai neseniai socialiniuose tinkluose ji ėmė dalintis romantiškais vaizdais, kuriuose galimai užfiksuotasbūtent Nerijus. Pasiteiravus, ar jos manymu pora savo jausmus rodyti viešumai ėmė po laidoje „Prieš srovę“ pasirodžiusio pokalbio, Mia rado kitą priežastį.

„Manau, kad tai viešinti jie pradėjo dėl to, kad dabar jis yra oficialiai išsiskyręs vyras. Nes iki tol mūsų santuoka dar nebuvo oficialiai nutraukta. Manau, galbūt dėl tos priežasties. Bet tai nėra mano reikalas, reikėtų klausti jų pačių. Man šita tema nėra įdomi. Nebėra ką šnekėti. Esu laimingai išsiskyrusi moteris. Pabrėžiu – laimingai išsiskyrusi“, – sakė atlikėja.

Mia patikino nebesigręžiojanti į praeitį ir jausmus buvusiam vyrui pamiršusi. Vis dėlto apie naujus santykius kalbėjo su nerimu.

„Viena aš jau prisibuvau. Jau dvejus ar daugiau metų. Kalbant apie Nerijų, žaizdos neseniai, bet užgijo. Apie tą žmogų aš išvis negalvoju. Tačiau kol kas nieko neturiu. Gyvenu sau viena ramiai. Žinoma, gerbėjų niekada netrūko, dėmesiu nesiskundžiu. Tačiau ieškoti dabar kažko labai rimto... Manau, po tokios santuokos, kokią turėjau, kažką įsileisti į savo širdį ir namus būtų sudėtinga. Sunku kažkuo patikėti“, – kalbėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)