„Jis ir toliau man kenkia. Šis žmogus man tikrai yra pridaręs tiek baisių dalykų ir aš ilgai kentėjau. Daug esu atleidusi. Manau, kad jis žinojo, jog vieną dieną mes skirsimės ir puikiai suprato, kad aš nebetylėsiu.

Dabar sužinojau daug baisių dalykų apie save, ką jis kalba, kokias paskalas nešioja. Jis draugų iš esmės neturi. Jis visus draugus yra praradęs jau seniai. Manau, kad jis tiesiog yra likęs vienas ir jam tiesiog sunku. Manau, kad viskas yra dėl to, kad jis supranta, jog prarado mane visiems laikams ir negali susitaikyti su tuo. Aš esu ne viena nukentėjusi nuo jo, bet nenoriu leistis į labai dideles smulkmenas. Nesinori nešti purvo į viešumą ir drabstytis purvu“, – kalbėjo ji ir prasitarė, kad buvęs mylimasis ne tik skleidžia paskalas apie ją, tačiau ir turi kompromituojančių nuotraukų.

Atlikėja neslepia, kad vyro poelgiai ir gandai apie ją verčia susimąstyti apie kreipimąsi į teisėsaugą. „Jis buvo pridaręs tiek dalykų, kad tikrai buvo verta eiti ir į policiją, bet tikėjau žmogumi ir atleidau daug ką. Jei jis dar kartą kirs man, kirsiu atgal tikrai iš visų jėgų. Yra dar dalykų, kuriuos turėčiau galbūt viešinti, bet nenoriu. Trumpai sakant, pinigų jis niekada neturėjo. Aš trejus metus viena viską išlaikiau“, – kalbėjo dainininkė.

Mia neslepia, kad toks Nerijaus elgesys ją nors ir sutrikdė, tačiau kartu primena nesubrendusio žmogaus veiksmus. „Tai yra vaikiška ir nesubrendusio žmogaus poelgiai. Manau, kad jam reikia peržiūrėti savo visus poelgius ir pamąstyti, kodėl nesiseka. Na, o nesiseka, nes nemyli ir negerbia žmonių.

Prieš keletą dienų N. Antanavičius parašė viešą laišką apie buvusią santuoką su Mia. Vyras svarstė, kodėl ši santuoka galėjo nepavykti ir negailėjo kaltinimu buvusiai mylimajai. Tačiau su žurnalistais pasidalinti šiuo įrašu jis nesutiko.

DELFI primena, kad dar pavasarį atlikėja atvirai papasakojo apie, kaip ji pati sako, kalėjimu tapusius trejus santuokos metus.

„Žinai, anksčiau ir kurdavau geriausiai naktimis, o dabar nėra jokio skirtumo. Kai prieš dvi savaites jis išsikraustė, apniko toks jausmas, kad praėjo keletas dienų ir vėl galiu kurti. Tik reikėjo dvi dienas pailsėti tiek fiziškai, tiek dvasiškai. Iki tol namuose buvo daug pykčio ir įtampos. Neįmanoma kurti tokioje aplinkoje.

Dabar kasdien sau kažką niūniuoju ir, pavyzdžiui, pradėjusi lyginti drabužius, viską metu ir bėgu kurti, rašyti naujas dainas. Taip mano spintoje dar ilgai bus nemažai neišlygintų drabužių (juokiasi). Man labai trūko kūrybos. Ir vyrui vis sakiau, kad norėčiau išsinuomoti patalpas ir turėti savo studiją. Neturėjau kampo namuose ar erdvės, kur galėčiau ramiai kurti, todėl vis užsidarydavau vonioje, bet ir ten ramybės nebuvo. Nuotrupų daug, bet nieko iki galo. Tai mane labai erzino", – pasakojo ji.

Trejus metus trukusią santuoka ji vadina kalėjimu ir sako, kad vos susipažinus galvoje sukosi mintis, jog tokių gerų vyrų nebūna.

„Tuo metu tikrai nemačiau jokių ženklų, kad viskas gali blogai baigtis. Jis atrodė tarsi žeme vaikštantis aukso luitas. Buvo sunku patikėti, kad taip gerai būna. Pirmųjų pasimatymų metu jis man gėles dovanojo tokiais kiekiais, kad visų jų negalėdavau parsinešti pati ir tekdavo kviestis į pagalbą draugus. Tai buvo labai įdomus laikotarpis. Ir taip jis mane lepino pusmetį", – santykių pradžią tuomet interviu DELFI prisiminė ji.

Tuomet mylimasis Miai ne tik dovanojo gėles, bet ir kviesdavo vakarieniauti žvakių šviesoje, vaišino brangiu šampanu, o laiką kartu jie leisdavo aplink patyliukais rusenant žvakėms stebėdami miesto Katedrą pro „Kempinski" viešbučio langus. Mano pašnekovė neslepia, jog jai patiko tokia greita santykiu eiga. Ji visuomet žinojo, kad meilę turi vainikuoti vestuvės, tad tarsi ir laukė dienos kai Nerijus pasipirš.

„Mūsų vestuvės turėjo būti gruodžio 26 dieną. Jis man pasipiršo po poros mėnesių, bet aš ir pati norėjau rimtų santykių. Tai dienai jau buvo ir vestuvinė suknelė siuvama. Tačiau šviesaus atminimo dizaineris Egidijus Sidaras taip ir mirė nespėjęs jos baigti. Šiuose santykiuose buvo daug melo. Aš jam tapau visiškai alergiška. Scenoje galiu būti aktore, bet tik ne gyvenime. Noriu būti tik savimi, todėl geriau nutylėsiu nei meluosiu.

Kai norėsiu verkti – verksiu, o kai norėsiu juoktis – tikrai juoksiuosi ir man gera, kad galiu būti tokia. Daug žmonių tuo tarpu nešioja kaukes. Tik myliu visada vienodai stipriai, o kiekviena meilė yra skirtinga. Kiekvieną savo gyvenimo vyrą mylėjau tiek, kiek jis pats leido. Ir jei vienas žmogus sužeidžia, nepradedu nekęsti visų aplink. Myliu žmones, tačiau dabar turiu pabūti viena. Reikia užsigydyti žaizdas ir iki galo išgyventi visą šį skausmą".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)